• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.07.2019

23:45

PRAZNIK RITMA U LESKOVCU! Počeo festival BUBNJEVA I PERKUSIJA!

Kultura

PRAZNIK RITMA U LESKOVCU! Počeo festival BUBNJEVA I PERKUSIJA!

Podeli vest

Drum Dum festival - festival ritma, bubnjeva i perkusija, biće održan deveti put danas i sutra u Leskovcu. Festival je po svojoj koncepciji jedinstven na Balkanu, a po svojoj popularnosti i značaju visoko kotiran među bubnjarima regiona

Program počinje danas u 18 sati, kada će u Omladinskom klubu Leskovac biti održana bubnjarska radionica na kojoj će sa polaznicima raditi Milan Jejina Yeqy. Od 20.30 sati u Narodnom pozorištu u Leskovcu kreću nastupi.

Prvi na sceni biće Murska percussion ensemble (Slovenija), a slede Niški Big band, S. N. A. P. FM iz Leskovca i Mario Dimitrijević trio. Sutra će radionicu održati Srđan Dunkić, a od 19.45 sati iz gradskog parka kreće defile bubnjara. Muzički deo programa nastavlja se u Narodnom pozorištu.

VAMONOS, MUSICA! Najbolji kubanski salsa sastav u Beogradu!

 

Najpre će se predstaviti najmlađi bubnjari u programima DDF Kids i DDF Teens. Slede nastupi Darka Uroševića i Dragana Pavlovića. Urošević je široj publici poznat, između ostalog, kao bubnjar legendarnog Goribora, ali i sjajnog sastava Paje Vučkovića & Spiritus Movens banda. Njemu će se na bini pridružiti dugogodišnji prijatelj i gitarista Dragan Pavlović.

Na scenu zatim izlaze Miško Plavi trio & Srđan Dunkić, a festival će zatvoriti dama moćnog glasa Bojana Stamenov, koja u Leskovac dolazi sa Flashpoint bendom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija