• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. B.

04.06.2020

10:26

NISAM MOGAO DA IZDRŽIM BOLOVE, A LEKARI SU MI REKLI DA MORAM NA OPERACIJU! Gagi Jovanović je uradio OVU STVAR i dogodio se POTPUNI PREOKRET

Kultura

NISAM MOGAO DA IZDRŽIM BOLOVE, A LEKARI SU MI REKLI DA MORAM NA OPERACIJU! Gagi Jovanović je uradio OVU STVAR i dogodio se POTPUNI PREOKRET

Podeli vest

Gagi Jovanović kaže da su ga lekari zbog diskus hernije slali na operaciju, ali da se on ipak odlučio za alternativne metode lečenja. Poznati glumac je na svoju ruku otišao u Banju Koviljaču i tamo se mazao blatom, za koje tvrdi da mu je spaslo kičmu

- Pre dve godine sam morao da napravim pauzu u poslu zbog diskus hernije. Kičma me je toliko bolela da više nisam mogao da izdržim. Otišao sam na magnetnu rezonancu i lekari su mi rekli da moram na operaciju. Nije mi se dopala ta ideja, pa sam potražio drugo mišljenje. Jedan mladi doktor mi je ispričao kako se njegova devojka od diskus hernije oporavila vežbanjem i istezanjem. Probao sam to, otišao sam u Banju Koviljaču i ležao u blatu. Posle šest meseci sam ponovo bio na magnetnoj rezonanci i nisam mogao da prepoznam snimak - to je bila neka druga kičma - priča Jovanović i dodaje:

ZAMALO DA ODUSTANE OD GLUME! Jedva je PREŽIVLJAVAO sa prijateljima sa KLASE - VOJIN ĆETKOVIĆ se prisetio STUDENTSKIH DANA!

- Ko ima tu bolest, mora da zna kako da pravilno ustane iz krevet, kako da čučne... Žao mi je što više ne mogu da se bavim tenisom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja Maric

pre 3 godine

Neka se obrati dr Marku Markoviću. Nije ga teško naći. Spasao je mnoge pa će i njemu pomoći. Dobar čovek, sirok, a pre svega veliki stručnjak.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija