• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

21.07.2020

09:00

FILM ZA HOLIVUD! MILOŠ BIKOVIĆ počeo snimanje RATNE DRAME, evo kakvi su prvi utisci!

Kultura

FILM ZA HOLIVUD! MILOŠ BIKOVIĆ počeo snimanje RATNE DRAME, evo kakvi su prvi utisci!

Podeli vest

90 dana trajaće snimanje filma i serije "Košare".

Miloš Biković kaže da je važno što se snima film o bici na Košarama. Najpopularniji srpski glumac trenutno se nalazi u okolini Pirota, gde je pre nekoliko dana počelo snimanje ostvarenja "Košare" reditelja Balše Đoga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Opet izolacija ? Изоляция опять ?

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic) дана 5. Јул 2020. у 4:02 PDT

- Bitno je da ovim filmom i serijom ispričamo svoju priču o borbi koja se tokom NATO bombardovanja 1999. godine odigrala na karauli Košare. Tada su Albanci napali Srbe na Kosovu i važno je da svet čuje šta se tada zapravo desilo. Do sada smo samo gledali šta drugi pišu i pričaju o tom događaju... - objašnjava Biković.

 

NEMA ŽENE KOJA JE MOGLA DA ODOLI NJEGOVOM MUŽEVNOM STAVU! Evo gde je danas i kako izgleda jedan od glavnih glumaca SERIJE "ČUVARI PLAŽE"!

Poznati glumac dodaje da bi valjalo da snimimo što više filmova na temu bogate srpske istorije.

- Bilo bi dobro da snimimo još jedan film o boju na Kosovu, i to na engleskom jeziku sa holivudskim zvezdama. Da uložimo u njega 15 miliona dolara i damo još isto toliko u međunarodnu kampanju. Da to bude visokobudžetni film i da gledaoci širom sveta vide da se Srbija borila za Kosovo još 1389. godine - smatra Biković.

Reditelj "Košara" Balša Đogo prezadovoljan je kako se Miloš pokazao na snimanju.

- Odlično se snašao. Biković je već u filmu "Balkanska međa" imao iskustva sa ratnim scenama, tako da mu nije teško palo da ponovo obuče uniformu i uzme oružje. Imamo na snimanju pomoć profesionalnih vojnika, koji nam pokazuju kako se pravilno rukuje oružjem - priča Đogo za Informer.
Ovo ostvarenje snimaće se 90 dana, a premijera se očekuje u februaru sledeće godine. Uporedo sa filmom radi se i serija od 12 epizoda, koja će se premijerno prikazivati na kanalu Superstar, a onda i na RTS-u.

Foto: printscreen instagram/bikovic


Projekat je od Filmskog centra Srbije dobio novčanu podršku od 50 miliona dinara, a film produciraju "Omega prodakšen" i "Telekom Srbija".

Lauš se pridružuje ekipi u septembru

 

Reditelj "Košara" Balša Đogo otkriva da će se Žarko Laušević pridružiti filmskoj ekipi u septembru.

- On će na jesen snimiti svoje scene. Lauš je trenutno u Americi. Trebalo je da dođe u Srbiju, ali ga je sprečila pandemije koronavirusa, pa će nam se pridružiti u septembru - kaže Balša za Informer.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija