• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

20.08.2020

08:00

POMRSIĆE KONCE JUNACIMA SERIJE "IGRA SUDBINE"! Lidija Vukićević je POJAČANJE u popularnoj telenoveli, a evo šta je rekla o svojoj ULOZI!

Kultura

POMRSIĆE KONCE JUNACIMA SERIJE "IGRA SUDBINE"! Lidija Vukićević je POJAČANJE u popularnoj telenoveli, a evo šta je rekla o svojoj ULOZI!

Podeli vest

U seriji ću imati dosta zajedničkih scena sa Milicom Milšom, koju mnogo volim, ali i sa Slobodanom Ćustićem i mladim Lukom Racom, divnim glumcem i čovekom.

Lidija Vukićević igraće ministarku, a Mina Lazarević inspektorku u seriji "Igra sudbine", saznaje Informer! Poznate glumice su veliko pojačanje u hit seriji, koju na televiziji Prva radnim danima u proseku gleda 1.500.000 ljudi! Epizode u kojima se pojavljuju Lidija i Mina gledaoci će moći da vide od septembra.

Snažna žena

Lidija kaže da je presrećna što se pridružila ekipi serije i da jedva čeka da ljudi upoznaju njen lik.

- Ne smem mnogo da otkrivam, ali moram da se pohvalim da sam dobila baš interesantnu ulogu. U "Igri sudbine" igram Milevu Tankosić, ministarku za krizne situacije! Mileva je snažna žena, koja odlično pliva u politici i pomrsiće konce ostalim junacima serije - priča za Informer glumica, koja se i sama svojevremeno bavila politikom:

OVO JE BIVŠI MUŽ SNEŽANE SAVIĆ! Sa njenom MLAĐOM koleginicom je dobio BLIZANCE u 76. godini, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

- Ta uloga ima sličnosti sa mnom, jer sam u jednom periodu i ja bila u politici. Scenario je toliko dobar da mi glumci ne smemo da izbacimo ama baš nijednu reč. U seriji ću imati dosta zajedničkih scena sa Milicom Milšom, koju mnogo volim, ali i sa Slobodanom Ćustićem i mladim Lukom Racom, divnim glumcem i čovekom.

Imaće 230 epizoda

Lidijina koleginica Mina Lazarević će se u seriji takođe predstaviti u do sada neviđenom izdanju.

Foto: Printscreen You Tube

- Igram višu inspektorku Stanu Dželetović, čiji je muž niži inspektor. Užasno je ljubomorna, stalno uhodi muža. Pored zvanične istrage, koju vodi po službenoj dužnosti, paralelno vodi i svoju privatnu istragu o svom suprugu! Ta uloga me je baš obradovala, a prvi dan na snimanju mi je protekao u najboljem redu. Scenarista Žarko Jokanović se obradovao što mi je uloga tako dobro legla - rekla je Mina.

Podsetimo, "Igra sudbine" je rimejk jedne popularne kolumbijske serije. Domaća verzija, koju režiraju Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević, imaće 230 epizoda. Glavne uloge tumače Luka Raco, Stevan Piale, Milica Milša, Vladan Savić, Slobodan Ćustić i Olja Lević.

Olja i Luka postali zvezde
Olja Lević i Luka Raco postali su zvezde zahvaljujući ulogama u seriji "Igra sudbine". Njih dvoje često imaju intimne scene, a mlada glumica kaže da joj ne pada teško da se ljubi sa kolegom. 

- Takve scene mi ne predstavljaju problem jer je Luka profesionalac. Uopšte mi nije neprijatno da se ljubim sa njim - kaže Olja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stana Dzeletović

pre 2 godine

dobra je Mina. Promenili smo mišljenje o njoj.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17