• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

02.10.2020

11:56

PREMIJERNO POKAZAO DEVOJKU! Glumac iz "Igre sudbine" prvi put prošetao sa izabranicom - Videćemo koliko će TRAJATI, uživam u TRENUTKU! (FOTO)

Kultura

PREMIJERNO POKAZAO DEVOJKU! Glumac iz "Igre sudbine" prvi put prošetao sa izabranicom - Videćemo koliko će TRAJATI, uživam u TRENUTKU! (FOTO)

Podeli vest

Ne krije da je zaljubljen!

Popularni glumac iz "Igre sudbine" konačno je javnosti pokazao svoju partnerku!

Gradski zavodnik kaže da ga je lepa crnka osvojila iks-faktorom i da je za odnos dvoje ljudi presudno to kada nekoga poželiš ponovo da vidiš, a sinoć su se zajedno pojavili na dodeli FEDIS nagrada u Beogradu.

- Nemam nekih preteranih preispitivanja o vezi, neka sve ide svojim tokom, a vreme neka pokaže da li će veza uspeti ili ne. Ne trčim pred rudu, uživam u trenutku pa ćemo da vidimo koliko će trajati - kaže Luka Raco o devojci za "Blic", a na pitanje čime ga je ona osvojila, bio je pak određeniji:

- Presudan je iks-faktor, ma koliko to bio kliše, ali stvarno mora da ima nešto što te zainteresuje a da ne možeš rečima da objasniš, tako da je to uvek bio presudan faktor. To je onaj osećaj da nekoga želiš da vidiš opet!

Kako glumac važi za velikog zavodnika, te mu je inboks na društvenim mrežama zasigurno pun, pomalo se i našalio na konstataciju da će sada mnoge obožavateljke patiti.

- Uskoro ćemo saznati da li sam razočarao devojke na Instagramu zbog toga što imam devojku - rekao je on kroz smeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco) on Mar 5, 2020 at 1:26am PST

Inače, Luka Raco i njegova partnerka iz serije „Igra sudbine“ su na FEDIS-u proglašeni za najpopularniji glumački par 2020. godine.

- Olja i ja smo tek na početku karijere, i opterećenje je da smo baš mi ti koji su nakon veće pauze dobili nagrade, a to će biti motivacija za rad - ne krije on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija