• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

11.10.2020

18:26

OVA POZNATA GLUMICA JE PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA! Pesmu posvećenu njoj svi VOLE a ovako je izgledao PONOVNI SUSRET

Kultura

OVA POZNATA GLUMICA JE PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA! Pesmu posvećenu njoj svi VOLE a ovako je izgledao PONOVNI SUSRET

Podeli vest

Ovo niste znali!

Zdravkova prva ljubav bila je Jasna Orneli Beri, poznata glumica. Početkom sedamdesetih u Sarajevu, gde su oboje živeli, došlo je do susreta između Čole i nje i odmah je planula ljubav. Kako se pričalo tada, ljubav im je bila iskrena i velika, a o tom periodu svedočila je i Jasna, ali tek 47 godina kasnije.

(FOTO) DEBELA I SREĆNA! Demi Lovato se ubucila, GRUDI dobile na BUJNOSTI: "Nikad više DIJETA!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JasnaOrnelaBery (@jasnaornelabery) on Sep 17, 2019 at 4:50am PDT

 

 Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život - istakla je ova lepa glumica za jedan bosanski medij.

UZNEMIRUJU I REMETE SAN! Koje boje ipak NISU za SPAVAĆU SOBU?

Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a prvi put posle rata sreli su se u Beogradu.

- Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, posle toliko godina, uspeo je da zadrži to. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači - rekal je tada Jasna i nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JasnaOrnelaBery (@jasnaornelabery) on May 21, 2020 at 5:53pm PDT

 

- To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“ - zaključila je ona.

Da vam BAŠTE i terase još uvek BUDU ŠARENE! Cvetovi kojima zima NIŠTA NE MOŽE!

BONUS VIDEO:

REŠITE SE SMRDIBUBA UZ SAMO DVA SASTOJKA - One ovo sredstvo ne mogu da podnesu

DEZINFEKCIJA I NEGA RUKU VRLO JEDNOSTAVNO! Potrebna su vam samo ova dva satojka, a jedan sigurno imate kod kuće!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija