• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

05.12.2020

08:00

GLUMAC ZBOG VIRUSA ZAVRŠIO U BOLNICI! Bori se sa teškom UPALOM PLUĆA - Prekinuto je snimanje filma 'Toma'

Kultura

GLUMAC ZBOG VIRUSA ZAVRŠIO U BOLNICI! Bori se sa teškom UPALOM PLUĆA - Prekinuto je snimanje filma 'Toma'

Podeli vest

Neko vreme je bio priključen na kiseonik jer su merenja pokazala da mu je saturacija bila ispod granice normalnog

Petar Benčina zaražen je koronavirusom, zbog čega je prekinuto snimanje filma "Toma"! Kako saznaje Informer, poznati glumac već nekoliko dana leži u KBC "Bežanijska kosa" gde se leči od upale pluća.

- Petar je u bolnicu primljen sa srednje teškim simptomima upale pluća. Neko vreme je bio priključen na kiseonik jer su merenja pokazala da mu je saturacija bila ispod granice normalnog. On je sada u stabilnom stanju, oporavlja se i nije životno ugrožen - kaže za Informer izvor blizak glumcu.

Snimanje filma "Toma" o našem legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću, u kojem glume i Petar i njegova supruga Tamara Dragičević, prekinuto je do daljnjeg.

- Kada smo saznali da je Petar zaražen, odlučili smo da prekinemo snimanje, iako niko od glumaca nije završio sve svoje scene. Dokle god Benčina ne ozdravi i dok se situacija sa koronavirusom ne stabilizuje, nećemo nastaviti da radimo - kaže naš izvor.

Samoj sebi sam davala injekcije


Vesna Čipčić uspešno se izborila sa koronavirusom zahvaljujući kojem je, kako kaže, naučila da daje injekcije.
- Zbog korone počela je da mi se zgrušava krv i lekari su mi odmah propisali injekcije. Prvu mi je dala moja prijateljica doktorka, a onda sam počela sama da se bockam kao da to ceo život radim! Govorila sam tad u šali: "Kad ozdravim, moći ću da idem da bodem po komšiluku i dajem injekcije kome treba! Nije to ništa strašno" - kaže glumica.

Tamara je potvrdila za Informer da joj je muž sada stabilno.

Foto: Instagram/Tamara Dragičević

- Dobro je, sada je sve u redu - rekla nam je kratko glumica ne želeći opširnije da komentariše njegovo zdravstveno stanje.

U filmu "Toma" Petar glumi doktora Tome Zdravkovića, a Tamara Dragičević čuvenu Silvanu Armenulić. Premijera ove muzičke drame očekuje se sledeće godine.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija