• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story/Informer.rs

19.03.2021

10:24

NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA! Glumica trudna - Naša borba da ostanem u drugom stanju trajala je 5 DUGIH GODINA!

Kultura

NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA! Glumica trudna - Naša borba da ostanem u drugom stanju trajala je 5 DUGIH GODINA!

Podeli vest

Nada Macanković trudna je po drugi put i njenoj sreći nema kraja. Iako je na radosne vesti, korona na kratko bacila senku, ponosna mama jedva čeka da u njihovu porodicu pristigne još jedan član.

- Moraću da prekinem svoje poslovne obaveze zbog privatnog razloga. Stiže druga beba - kroz osmeh je rekla naša uspešna glumica.

Kako je istakla, svi su jako uzbuđeni zbog proširenja porodice, a novom članu najviše se raduje njen sin Milutin.

- Baš se raduje i jedva čeka. Razlika između Milutina i druge bebe je šest godina i mesec dana. Kod nas je to eto tako. Trebalo nam je skoro pet godina da dobijemo prvo dete, baš smo se trudili, a evo tačno pet godina smo se trudili da dobijemo i drugo dete. Tako se namestilo, nije to bio naš izbor. Ali eto tako je sudbina htela - iskrena je glumica.

Ipak, Nadinu i Bojanovu sreću na kratko je pokvarila korona.

- Mene je trudnoća veoma iznenadila jer se javila baš u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Posle pet dana od testa na koronu, uradila sam test na trudnoću i oba su bila pozitivna. Tako da mi je u početku bilo jako stresno, jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će plod opstati. Doktori ne znaju šta da ti kažu, nema dovoljno podataka o tome kako deluje na plod. Prva tri meseca sam sve primila sa rezervom, nisam nikome ništa ni pričala - ispričala je glumica u "Među nama" i za kraj navela: 

- Hvala Bogu, sada je sve u redu. Nisam imala neke simptome, jedino sam malo teže disala, ali nisam imala čak ni temperaturu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija