• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hello

22.04.2021

14:30

GLEDATE GA U SERIJI URGENTNI CENTAR, A OVA GLUMICA MU JE DEVOJKA! Prava je LEPOTICA i svi je ZNATE, a evo ko je u pitanju! /FOTO/

Kultura

GLEDATE GA U SERIJI URGENTNI CENTAR, A OVA GLUMICA MU JE DEVOJKA! Prava je LEPOTICA i svi je ZNATE, a evo ko je u pitanju! /FOTO/

Podeli vest

Ulogom doktora Meštorovića pobrao je sve simatije domaćeg gledališta u seriji "Urgeni centar" koja se emituje na TV "Prva".

Ovaj šarmantni glumac osvojio je posebno srca pripadnica nežnijeg pola, a na pitanje da li mu je tokom snimanja teže palo strogo praćenje propisanih mera, držanje distance i sve što lekari savetuju ili učenje medicinskih termina, Milan Kolak je kazao:

Dok sam čitao scenario imao sam utisak da je pisan nekim drugim jezikom. Srećom, moj rođeni brat je doktor, pa sam to iskoristio. Svakog dana sam ga zvao i tražio detaljna objašnjenja za određene medicinske izraze, a on je morao da sluša kako se gotovo bezuspešno borim sa stručnim terminima. Sve u svemu, mislim da je njemu bilo zabavnije nego meni. (smeh)

Osim "Urgentnog centra", Milana domaća publika ima prilike da gleda i u seriji "Drim tim", zasnovanoj na neobičnoj priči o porodici koja je stvarno postojala, a kojoj je fudbal bio najvažnija stvar na svetu.

Srećan sam što sam deo tog projekta. Biće to jedna topla turbulentna komedija o malim ljudima velikih snova, o njihovoj ljubavi i zajedništvu. Zanimljivo je što je ideja nastala na osnovu nepotvrđene biografije zvezdarskog Maradone, čuvenog Ingeta. Verujem da će ta narodska priča uneti radost u domove, tim pre što se kod nas svi "razumeju" u fudbal. (smeh) Pratim sport, i kad god imam priliku, igram fudbal i basket. To mi pruža poseban osećaj zadovoljstva - rekao je on.

Najtraženije odrednice uz njegovo ime na "Guglu" su, osim serija u kojima je igrao su i roditelji, visina, devojka.

Zahvalan sam Bogu što imam baš ovakve roditelje jer je to ipak nešto što ne možete da birate. Divim im se, poštujem ih i volim. Časni su, pošteni i veoma vredni ljudi. Nisu se bavili umetnošću, potičem iz radničke porodice, ali omogućili su mi da budem to što sam danas. Ako sam neke osobine nasledio od njih – imao sam sreće. Što se tiče druge stavke, nisam znao da nekoga interesuje moja visina, ali u redu. (smeh) Visok sam 180 cm. Na kraju, da kažem i to da imam divnu devojku koju volim. Zove se Mia Radovanović, bavi se istim poslom kao i ja, te mi je za sve što radim najvažnije njeno mišljenje. Sa njom sam spremio gotovo sve kastinge i uloge, velika mi je podrška i radost - rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija