• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić - N. Šević

07.06.2021

20:59 >> 10:24

BRAT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA MRTAV PIJAN UHAPŠEN NA UTAKMICI! Glumac napravio NEVIĐENI INCIDENT - evo šta se DESILO! /VIDEO/

Printscreen You Tube/Prakticna zena

Kultura

BRAT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA MRTAV PIJAN UHAPŠEN NA UTAKMICI! Glumac napravio NEVIĐENI INCIDENT - evo šta se DESILO! /VIDEO/

Podeli vest

Glumac Saša Joksimović (40) uhapšen je u nedelju po podne mrtav pijan na fudbalskoj utakmici u Pambukovcu kod Uba.

Rođeni brat pevača Željka Joksimovića, sa čak 1,7 promila alkohola u krvi, pravio je haos na meču Pambukovica - Banjani zato što je gostujuća ekipa, za koju je navijao, u tom trenutku gubila.

Joksimović je na stadion "Dragan Džajić" došao u vidno alkoholisanom stanju sa prijateljem i odmah je napravio haos.

Foto: Printscreen You Tube/Prakticna zena

Saša Joksimović

- Čim je stigao na utakmicu, počeo je da psuje sudiju jer je ekipa Banjana gubila. Urlao je, histerisao, a zatim je krenuo da gura druge ljude koji su došli da gledaju meč. Na kraju je preskočio ogradu i uleteo na teren, zbog čega je utakmica prekinuta - kaže za Informer jedan od svedoka čitave ujdurme.

Može i u zatvor

Više javno tužilaštvo u Valjevu naložilo je da se protiv Saše podnesu krivične prijave za nasilničko ponašanje i napad na ovlašćeno službeno lice, za šta je zaprećena i zatvorska kazna

On objašnjava da niko nije mogao da smiri Joksimovića.

- Redari angažovani na poslovima obezbeđenja pokušali su da ga izvedu sa terena. Zamolili su ga da odmah napusti igralište, ali im je on drsko odgovorio da mu to ne pada na pamet i nastavio je da vređa igrače i sudije. Na kraju je kao pokušavao da smiri situaciju i dalje se ponašajući bahato. Gurao je redara pružajući mu ruku: "Daj ruku je*ote." Kada je ovaj zbog Joksimovićevog agresivnog ponašanja odbio da se rukuje s njim, Saša je povikao: "Pa ja sam, bre, glumac." Ljudi su ga izveli sa terena i na kraju su morali da pozovu policiju.

Policija je vrlo brzo došla na uviđaj, a Joksimović je nastavio da se bahati i pred patrolom. Odbijao je da im da svoje dokumente, a na kraju je i udario policajca.

Pogledajte kako je to izgledalo:

- Policajci su zatražili Saši dokumente, ali je on odbio da im ih preda. Drsko im je pretio, psovao ih i otimao se prilikom pokušaja privođenja. Na kraju je udario jednog od policajaca rukom u glavu, nakon čega je priveden u policijsku stanicu.

Povređeni policajac prevezen je u Dom zdravlja u Ubu, gde mu je ukazana lekarska pomoć i konstatovane lake povrede. Saša Joksimović je u međuvremenu alkotestiran, a aparat je očitao alkohol u krvi, i to čak 1,7 promila. Izvor Informera iz istrage kaže da će protiv glumca biti podneta krivična prijava.

- Policija je po službenoj dužnosti o incidentu obavestila Više javno tužilaštvo u Valjevu, koje je naložilo da se Saša Joksimović procesuira i da se protiv njega podnesu krivične prijave za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i napad na ovlašćeno službeno lice, za šta je zaprećena i zatvorska kazna.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija