• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

09.06.2021

12:05

OBOŽAVALI SMO LISTERA U PORODIČNOM BLAGU, A DANAS GLUMAC BRANKO CVEJIĆ KAŽE: Ja više vremena nemam! IMA 74 GODINE I NIZ ZDRAVSTVENIH PROBLEMA!

Kultura

OBOŽAVALI SMO LISTERA U PORODIČNOM BLAGU, A DANAS GLUMAC BRANKO CVEJIĆ KAŽE: Ja više vremena nemam! IMA 74 GODINE I NIZ ZDRAVSTVENIH PROBLEMA!

Podeli vest

Glumca Branka Cvejića (74) najviše pamtimo kao Listera iz "Porodičnog blaga", dok ga se mnogi sećaju i po ulogama u ostvarenjima "Bela lađa", "Sinđelići", "Jagoda u supermarketu" i "Biće bolje".

Branko je i dalje i te kako aktivan u glumi, dok se u javnosti pojavljuje dozirano.

Pre dve godine imao je zdravstvenih problema, a prošle godine je o tome i pričao za medije.

- Idem redovno na kontrole, naravno. Imao sam stvarno sjajne lekare, izvanredne. Znate, čim se radi o nečemu oko srca to je dosta komplikovano. Sada sam odlično, hvala na pitanju - rekao je tom prilikom, ne iznoseći više detalja, dok je poznato da mu je ugrađen bajpas posle operacije na srcu.

Foto: printscreen You Tube Porodično blago

Na početku pandemije korona virusa govorio je ovako:

- Što reče jedan moj prijatelj, stariji od mene, stručan u oblasti epidemiologije: ako ne umremo od korone, umrećemo od gladi kad virus prođe. A u svakoj dobroj šali glavnu ulogu igra zbilja. Ja više nemam mnogo vremena, a odgovorno mogu da poručim svakome, pogotovo mlađima: treba ceniti vreme na vreme.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dalibor

pre 2 godine

Ja ipak mislim da ga najviše pamtimo kao Gvozdena u seriji "Stižu dolari"

Kalesu

pre 2 godine

Branko Cvejić je bio poznat i mnogo pre navedenih serija, još sedamdesetih godina prošlog veka, kao Bane Bumbar u seriji "Grlom u jagode". Da se ne zaboravi...

Sinisa

pre 2 godine

Kako sam voleo tu seriju sedamdesetih sa istim zarom je i danas gledam. Mislim da je nesto najvrednije od naseg serijskog programa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija