• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

29.07.2021

07:16

KAO DETE je saznao da mu je otac PLAĆENI UBICA, A SUPRUGU JE godinama varao sa slavnim ŽENAMA! Odrastao je u SIROMAŠTVU,  a ovaj DETALJ će vas ŠOKIRATI

Printscreen You Tube CelebritiesFirst

Kultura

KAO DETE je saznao da mu je otac PLAĆENI UBICA, A SUPRUGU JE godinama varao sa slavnim ŽENAMA! Odrastao je u SIROMAŠTVU, a ovaj DETALJ će vas ŠOKIRATI

Podeli vest

Vudi Harelson je odrastao u siromaštvu jer se za njega i dvojicu braće brinula samo majka dok je njegov otac bio u zatvoru zbog ubistava

Glumac, koji je proslavio 60. rođendan, rođen je u Teksasu. Ima braću Džordana i Breta koji se bavi istim poslom kao i on. Vudi je odrastao u siromaštvu, jer je njega i braću podizala majkla Dijana s platom sekretarice.

Njegov otac Čarls je u retkim trenucima bio prisutan u njegovom životu, a 1974. je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu. Naime, Čarls je radio kao plaćeni ubica i zarađivao je ogromne svote novca za to.

Na radiju je čuo da mu je otac osuđen za ubistva

"Imao sam 11 ili 12 godina kad sam čuo očevo ime na radiju. Bio je to izveštaj sa suđenja. Sećam se da sam pomislio: "Nemoguće da postoje dva Čarlsa V. Harelsona". Sinulo mi je, pa to je moj otac. Bio sam u šoku", otkrio je jednom Vudi.

Njegov otac je čak bio osumnjičen i za umešanost u ubistvo američkog predsednika Džona Kenedija.

Glumčevi roditelji su se zbog šokantnog života njegova oca razveli kada je on imao sedam godina. Vudi je jednom priznao da je posetio tatu u zatvoru, iako između njih nije postojao nikakav odnos.

 - Rođeni smo na isti dan. A postoji poslovica u Japanu da ako deliš rođendan s ocem, nisi samo poput njega nego si zapravo reinkarnacija oca. Uvek mi je bilo čudno koliko zapravo ličimo i koliko stvari radimo na isti način - istaknuo je Harelson.

Glumac je želio da pomogne svom ocu i pre nego što je on preminuo 2007. godine. Potrošio je milione dolara da bi omogućio novo suđenje. Ali, nije uspeo u tome i njegov otac je umro tokom služenja zatvorske kazne od srca.

Foto: Printscreen You Tube CelebritiesFirst

Vudi Harleson je vodio razuzdan život

Vodio je razuzdan život

Vudi je zbog svojih izjava o pušenju marihuane i drugih aktivnosti u javnosti ostavio utisak osobe koja vodi razuzdan i zabavan život, ali zapravo je stvarnost drugačija.

Harelson je sa suprugom, poduzetnicom Laurom Luis (55), kojom se oženio 2008. godine, stvorio dom na Havajima. Supružnici imaju kćeri Deni (28), Zoe (24) i Makani (15), a upoznali su se još osamdesetih godina.

Naime, Laura je bila lični asistent Vudiju koji se u nju zaljubio 1986. nakon samo jednogodišnjeg braka s Nansi Simon.

Nije bilo sve tako bajno ni u njegovom odnosu s Laurom.

Naime, Vudi je stalno bio u društvu drugih žena, iako ga je ona čekala kod kuće s njihovom kćeri Deni. Jednom je priznao da ga je opčinila slava i da se ponašao glupo.

Zbog svojih razuzdanih zabava je imao i dve kuće. Glumac je u jednoj živio s Laurom, a u drugoj je pravio žurke na koje su dolazile holivudske starlete i striptizete.

Vudi je često varao sadašnju suprugu, a imao je i aferu sa starijom kolegicom Glen Klouz.

Njih dvoje su se upoznali dok su ona, Vudi i Laura igrali u drami "Brooklyn Laundry" u malenom pozorištu u Los Anđelesu. Prekinuli su 1991. godine nakon nekoliko meseci veze i ostali su dobri prijatelji.

U periodu u kom su bili zajedno njihov odnos se svodio na mnogo s***a i uživanje u opijatima. Glumac je odlučio da prekine sa Glen jer je hteo mirniji život. Među njegovim ljubavnicima bila je i Bruk Šilds koju je proslavio film "Plava laguna".

Foto: Printscreen You Tube CelebritiesFirst

Nisam muškarac koji zaslužuje da deli savete

Sve to nije oteralo Lauru koja je čuvala njihove kćeri dok je on partijao i varao je s drugim ženama.

 - Mislim da nisam muškarac koji zaslužuje da deli savete. Napravio sam puno grešaka, tako da mislim da sam bio sjajan primer šta da ne treba da rade ostali u životu. Nadam se da će oni biti pametniji od mene - istakao je Harelson koji se oženio Laurom 2008. nakon 22 godine veze.

Inače, Vudi je vegan i s 24 godine je shvatio da zbog problema s kožom lica mora da promeni način ishrane. Prvo se odrekao mlečnih proizvoda, a onda je prešao samo na sirove namirnice i odrekao se mesa, jer se nije dobro osećao dok ga je jeo.

Glumac je jednom otvorio Svetsko prvenstvo u šahu i privukao veliku pažnju. Naime, dok je hteo da povuče potez, srušio je kralja što je mnoge nasmejalo.

Harelson je poznat i kao aktivist za legalizaciju marihuane za koju često ističe da je konzumira. Jednom je rekao da je morao da zapali džoint da bi izdržao večeru s američkim predsednikom Donaldom Trumpom.

Glumca mnogi pamte i po filmovima "Wildcats", "Doc Hollywood", "Veliki hakleri" i hitovima "Rođeni ubojice", "Narod protiv Larryja Flynta" i "Tri plakata izvan grada", a tri puta je bio nominovan za nagradu Oskar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Magazin

Džet set

Srbija