• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

29.07.2021

20:33

OVAKO SADA IZGLEDA PETROJKA IZ SERIJE SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Doživela je porodičnu DRAMU, učestvovala u RIJALITIJU, a onda se posvetila OVOME! /FOTO/

Printscreen You Tube

Kultura

OVAKO SADA IZGLEDA PETROJKA IZ SERIJE SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA! Doživela je porodičnu DRAMU, učestvovala u RIJALITIJU, a onda se posvetila OVOME! /FOTO/

Podeli vest

Ulogom Petrojke u seriji "Selo gori, a baba se češlja", Tijana Vučetić, privukla je pažnju javnosti, a u poslednje vreme retko se pojavljuje u medijima.

Pre nekoliko godina, Tijana, je osim zbog uloge koja je proslavila, dospela u žižu javnosti, rekavši da je preživela porodično nasilje.

- Razvela sam se, posle tri godine braka, odmah nakon "Farme" jer više nisam mogla da trpim nasilje. Prvi put o ovome govorim javno jer smatram da o tome ne treba da se ćuti. Ne radim to zbog popularnosti, već da bih pomogla drugim ženama koje prolaze kroz isto - rekla je 2013. godine glumica Tijana Vučetić.

Foto: TV Pink printscreen

Tijana Vučetić - nekad

Kako je kazala uloga Petrojke je vinula u samo glumačko nebo.

-Igrala sam u 15 epizoda od ukupno 100 koje su bile satkane od urnebesnih scena sa glumačkim velikanima, junacima serije Radošem Bajićem, Draganom Nikolićem, Milenom Dravić, Miloradom Mandićem Mandom, Lazarom Ristovskim, Olgom Odanović, Nenadom Okanovićem, Radom Đuričin, Milutinom Mimom Karadžićem, Nadom Blam, Milijom Vukovićem, Metom Jovanovskim, Suzanom Mančić, Ljiljanom Stjepanović, Momirom Bradićem, Svetislavom Buletom Gončićem, Miroljubom Trošićem Đodom itd… Preko noći mi se dogodila vrtoglava popularnost, jer lik Petrojke je vrlo origialan i upečatljiv - rekla je Tijana za svet-australia.com.

Njen centar sveta je kako ističe ćerka Andreja.

- Moj život je dobio svoj pun smisao onog trenutka kad sam rodila ćerku koja sada ima 9 godina. Potpuno smo iste, i fizički i po talentima, ambicijama itd. Moram reći da je ona za razliku od mene pohađala časove glume, kod glumice Jovane Petrović unuke čuvenog Čkalje. Sa navršenih 12 meseci, baš na njen rođendan, glumila je Petrojkinog sina u novogodišnjoj emisiji “Nova godina u Petrovcu” na 1. programu RTS-a. Muzikalna je, ima nežnu boju glasa indetičnu mojoj, ljubav prema slikanju takođe je nasledila. Upravo radi crtež, na zadatu temu za konkurs koji organizuje njena škola - rekla je Tijana.

Tijana se posvetila i pevanju.

Od malih nogu volim pevanje i scenu, pevala sam, komponovala, mislim da sam za muziku rođena. Prevagnulo bi ipak pevanje. Gluma je došla malo kasnije, ali sam je jako zavolela. Pitaju me prijatelji kada ću ponovo glumiti, za sada nemam odgovor, mogu samo da kažem, volela bih - rekla je Tijana jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59