• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.08.2021

10:43

BJELOGRLIĆ SE SINOĆ BEZ TRUNKE STIDA POJAVIO NA PREMIJERI "NEČISTE KRVI"! Batinaš došao da promoviše svoj film

TANJUG/ Sava Radovanović

Kultura

BJELOGRLIĆ SE SINOĆ BEZ TRUNKE STIDA POJAVIO NA PREMIJERI "NEČISTE KRVI"! Batinaš došao da promoviše svoj film

Podeli vest

Dragan Bjelogrlić, bez trunke stida, pojavio se sinoć na beogradskoj premijeri filma "Nečista krv - greh predaka" u Kombank dvorani! Glumac koji je pre dva dana u hotelu "Ambasador" u Nišu mučki izudarao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, čim je izašao iz pritvora, došao je u Beograd, izbegao novinare i na kraju filma se poklonio publici u sali

Bjelogrlić je pre premijere kukavički izbegao crveni tepih, kojim su prodefilovale njegove kolege iz ove drame reditelja Milutina Petrovića, znajući da bi ga novinari zatrpali nezgodnim pitanjima u vezi sa skandalom koji je napravio u Nišu.

Kukavica
Bjelogrlić kukavički izbegao crveni tepih, kojim su prodefilovale njegove kolege, znajući da bi ga novinari zatrpali nezgodnim pitanjima

Pre projekcije filma novinarima je rečeno da Bjelogrlić, koji tumači glavnu mušku ulogu, neće doći, a do poslednjeg trenutka u to nisu bile sigurne ni njegove kolege iz filma, poput Katarine Radivojević.

- Ne znam da li će se Bjelogrlić pojaviti večeras, nisam sigurna - kratko je prokomentarisala glumica.

Kada su na kraju projekcije glumci redom izlazili da se poklone publici, iznenada se pojavio i Bjelogrlić. Poklonio se prisutnima u sali, a onda sišao sa bine i brzo otišao iza scene, još jednom pokazujući da ne želi nikakvu komunikaciju sa sedmom silom.

Foto: TANJUG/ Sava Radovanović

Na premijeru filma došli su Katarina Radivojević, Anđela Jovanović sa partnerom Mihailom Dudašom, Vaja Dujović, Nedim Nezirović, Feđa Štukan, Branka Pujić, Dragan Jovanović i Gordan Kičić.

Film "Nečista krv - greh predaka" počeće da se prikazuje u bioskopima širom Srbije od sutra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sns

pre 2 godine

I dobio gromoglasan aplauz!!! Velika podrška za Bjelu!!!

Goran

pre 2 godine

Što se čudite. Da ima stida i srama ne bi uradio to što je uradio. Trebao je da se izvine čoveku i javnosti i da kaže da prihvata svaku eventualnu kaznu.

Lazni Bot

pre 2 godine

Narod je rekao svoje,vise voli Bjelu i kad pravi gluposti nego vas koji 10 godina fizicki i mentalno unistavate narod.

cica Mrsoje

pre 2 godine

Kultura je to brale moj.Poznat je inace po kulturi.

Đurđa

pre 2 godine

Počni da treniraš malo žešće. U zatvoru će te naučiti pameti. Ali to neće biti kao u seriji. Spremi se. Sram te bilo, divljače jedan.

Milojko

pre 2 godine

I na pinku i hepiju svakog dana prikazujete tuče uživo pa nikom nista,još puštate da ih deca gledaju,a ovo nije Dragan trebao da uradi,ali sigurno je imao dobar razlog čim ga istanburao ovako javno..

bubasvaba

pre 2 godine

Drogirani,alhoholicari u ovoj zemlji imaju sva prava ovog sveta .Koji tuzioc ovu spodobu pustio da se brani sa slobode ??????? i koliko to GOSPODO TUZIOCE KOSTA?????. Ovo je usralo drzavu za sva vremena djabe PUTEVI, PRUGE DODACI PENZIONERIMA I.T.D. I.T.D.

bubasvaba

pre 2 godine

Isao bih u Nis ali nemogu da nadjem drogiranog bjelu da pitam za dozvolu !!!!!.

Baki

pre 2 godine

Zajon mora da se menja pod hitno !!! Ko izvrši nasilje mora biti uhapšen i ztvoren na najmanje 30 dana bez izuzetka . Toliko mora da traje istražni postupak !!! Ovaj zakon mora da se odnosi na nasilje , pozivanje na nasilje , zbog laži i kleveta zbog uništavanja državne i privatne svojine itd.

Jk22

pre 2 godine

Vidite ko su mu gosti..jbg vrijedja mi inteligenciju, Bjela nije korektan igrac..

dera

pre 2 godine

Nikad nece biti covek ! U narodu se kaze " Od govana se pita ne pravi " .

zoran

pre 2 godine

Koliko dana je predviđeno za hajku sa režimskih medija? Šta je naredila BIA? On je pogrešio, ništa sporno - platiće svoj greh preko suda, ali vi svojim uličarenjem i fašizacijom Srbije platićete na drugi način, vaši strahovi su sve veći..

dragan

pre 2 godine

drogirani smrad....jos jedan od onih koji pljuju u ciniju iz koje jedu

Goca gocić

pre 2 godine

Ima i šta da promoviše. Svaka mu čast za sve što je uradio u životu. Izuzetan umetnik i izuzetan čovek. Bravo za Bjelu. Koliki bi aplauz vi dobili kada ne biste plaćali, ucenjivali i dovodili kao marvu na pojilo razno razne nesrećnike?

Ljuba

pre 2 godine

Od alkohola i droge se podklobucio ko furnir na ormaru. Smrad od coveka.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Тражимо да се против Бјелогрлић Драгана из села Баранда, општина Опово, спроведе у целини кривични поступак и да се против именованог донесе осуђујућа безусловна пресуда са казном затвора и да се окривљени притвори до правноснажности пресуде.

sara

pre 2 godine

Nadmeni zdepasti siledžija pokazao je svoj prostakluk, bez lisica na rukama i bez izvinjenje iz tužilaštva je izašao, kiselo nasmejan!!!!.

Magdalena

pre 2 godine

Svaka mu cast! Car! Verujemo u njega! Srbija ga obozava! Posebno zene! Odusevio nas je jer je pokazao onom pamfletisti ma drzavnoj sisi sta znaci disciplinska!

Istina

pre 2 godine

Taj stida i obraza nikada nije ni imao. Obična nasilnička baraba i malograđanskog đilkoš. Klasičan muvator, profiter i prevarant.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija