• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

11.10.2021

16:38

„Tajne vinove loze“ izabrana za najgledaniju seriju

Promo

Kultura

„Tajne vinove loze“ izabrana za najgledaniju seriju

Podeli vest

Na jedanaestom međunarodnom festivalu drama i serija – FEDIS, koji okuplja najznačajnije glumce i autore domaćih i regionalnih drama i serija, ali i ostale radnike iz oblasti kulture – serija „Tajne vinove loze“ odnela je prestižnu nagradu za najgledaniju seriju

Ovo ostvarenje potpisuju produkcije Telekom Srbija i MetRo Productions, a nagradu su primili izvršni producent i kreator serije Dejan Karaklajić i Jasmina Lakobrija iz Telekoma Srbija.

„Izuzetno smo ponosni na dosadašnja ostvarenja i ova nagrada, kao i veliki broj nominovanih serija koje dolaze iz naše produkcije, govore u prilog tome da smo na pravom putu i da gledaoci prepoznaju kvalitet. Nagrada nas inspiriše da i ubuduće pomeramo granice i proizvodimo još kvalitetniji sadržaj“, izjavila je Jasmina Lakobrija, šef Službe za produkciju u Telekomu Srbija.

Nagrada za najgledaniju seriju nije jedina koju je „Tajne vinove loze“ ponela na ovogodišnjem festivalu, budući da je posthumno nagrađen kompozitor Zoran Simjanović za muziku u ovoj seriji.

Dejan Karaklajić, producent i kreator serije je povodom ove prestižne nagrade izjavio: „Tajne vinove loze su postigle ono čemu smo svi mi, stvaraoci serije, težili. Uspeli smo da od serije koja se bavi poljoprivredom, uzgajanjem vinove loze i pravljenjem vina, napravimo interesantnu seriju. Pretekst Mirjane Bobić i rad sa timom pisaca, na čijem čelu su bili, i u drugoj polusezoni ostali, Iva Mitrović i Marko Popović sa kreativnim producentom Markom Manojlovićem, kao i sjajan glumački tim sa Slobodom Mićalović i Vojinom Ćetkovićem na čelu, doprineo je velikoj gledanosti. Sa zadovoljstvom snimamo nastavak, drugi deo prve sezone od 36 epizoda“.

Foto: Promo

Potvrdu kvaliteta rada, produkcijska ekipa kompanije Telekom Srbija dobila je u činjenici da, od 13 domaćih serija u konkurenciji za „Zlatnu antenu“, više od polovine nominovanih dolazi iz ove produkcije. Pored nagrada koje je dobila serija „Tajne vinove loze“, nagrade za najbolji kostim i najbolju režiju pripale su Jeleni Stolici i seriji „12 reči“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 2 godine

Predivna serija. Vise puta sam je gledala. Muzika daje didatni ton. Glumacka ekipa sjajna. Bravo?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija