• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2021

13:14

OVAKO IZGLEDA KUĆA MERIME NJEGOMIR NA KOSMAJU Pevačica je u njoj provodila dane - stakleni zidovi, igralište za unuke...

printscreen

Kultura

OVAKO IZGLEDA KUĆA MERIME NJEGOMIR NA KOSMAJU Pevačica je u njoj provodila dane - stakleni zidovi, igralište za unuke...

Podeli vest

Pevačica Merima Njegomir preminula je u 69. godini života nakon borbe sa rakom pankreasa, za šta je saznala pre svega nekoliko meseci

Ona je poslednjih dana govorila da joj se stanje pogoršalo i da se hrabro uhvatila u koštac sa teškom bolešću, te je porodica sve vreme uz nju, ali je bolest nažalost pobedila.

Merima nikada nije volela previše da se eksponira u javnosti, vodila je miran i povučen život. Poslednjih godina slobodno vreme provodila je uglavnom u kući na Kosmaju.

U aprilu ove godine ponosno je otvorila vrata svog doma, a mnogima su zapale za oko njene nagrade i priznanja na zidovima koje je stekla tokom svoje karijere duge 50 godina.

Tada je istakla da joj je najlepše to što su zidovi stakleni te može svakodnevno da uživa u pogledu, u kući se nalazi prostrana dnevna soba sa trpezarijskim stolom, dok je u dvorištu malo igralište za njene unuke.

 - Moj život je sada daleko mirniji nego što je bio, moja deca su zreli ljudi. Pre 8 dana je moja ćerka rodila svoje treće dee, ćerkicu Lavu. To su lepe stvari, imaš za čim da se okreneš. Istina je da se jedino ljubav deljenjem množi. Imam tri ćerke i jednog sina, sada imam i tri unuke i jednog unuka, za sad je to taj skor, biće još Bože zdravlja - pričala je Merima u "Premijeri-Vikend Specijal".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija