• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

26.01.2022

11:10

SMRŠALA SAM JUREĆI ZA ĆERKOM I SINOM Jelisaveta Orašanin za HIT Informer otkriva kako je rešila problem sa izgledom!

Kultura

SMRŠALA SAM JUREĆI ZA ĆERKOM I SINOM Jelisaveta Orašanin za HIT Informer otkriva kako je rešila problem sa izgledom!

Podeli vest

Deca su moja teretana i privatni treneri. Kada sam s njima, ne sedam i sigurna sam da to utiče na kilažu, priča Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin (33) kaže da su joj ćerka Petra (3) i sin Bogdan (2) najbolja dijeta! Glumica i supruga Miloša Teodosića je u top-formi zahvaljujući naslednicima i mnogi komentarišu da nikad nije bila zgodnija.

Foto: printscreen instagram/jagodenamagli

Ne voli dijete

Verujem da je dobro osmišljena ishrana bolja od svake dijete
Jelisaveta Orašanin


Jelisaveta se pre majčinstva aktivno bavila sportom. Zimi je vozila snoubord, a leti jedrila na dasci. Otkako je dobila decu, ne stiže mnogo da bude fizički aktivna, ali se to na njenoj figuri ne primećuje.

Foto: instagram/jagodenamagli


- Deca su moja teretana. Ali bukvalno. Oni su moji privatni treneri. Kad sam sa njima, ne sedam. Smatram da i to utiče na kilažu - priča lepa glumica, koja je za povremenu fizičku aktivnost odabrala "reformer pilates", koji joj veoma odgovara:
- Ova rekreacija savršeno oblikuje telo, potpomaže koncentraciju, topi kilograme, ali i uspostavlja unutrašnji balans, što je meni preko potrebno. Moj trening podjednako opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, čime se kalorije brže tope, a telo savršenije oblikuje.

Aktivna

Stalno sam u pokretu. Zimi vozim bord, leti jedrim na dasci
Jelisaveta

Zvezda serije "Vojna akademija" kaže da je fizička aktivnost važan segment njenog života.
- Stalno sam u pokretu. Zimi vozim bord, leti jedrim na dasci, a u međuvremenu se trudim da redovno treniram, kao i da se zdravo hranim. Ne volim dijete, one su krajnje sredstvo kom pribegavam zato što daju kratkoročne rezultate. Verujem da je dobro osmišljena ishrana bolja od svake dijete - priča Jelisaveta.

Foto: Printscreen You Tube

Glumica se prvi put sa viškom kilograma suočila tokom 2021. godine, posle druge trudnoće. Tada je potražila stručnu pomoć i bez problema povratila mladalačku figuru.

- Zahvaljujući nutricionistkinji, brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to, unosim i složene ugljene hidrate i proteine - objasnila je glumica i dodala da je uz posebno osmišljen plan za samo dva meseca uspela da povrati liniju.
Jelisaveta često na Instagramu objavljuje šta jede kako bi inspirisala druge žene koje se muče sa viškom kilograma.

Trik savet: Najvažnije je šta čovek jede i koliko je fizički aktivan

ŠTA JEDE JELISAVETA ORAŠANIN:
Doručak: Ovsene pahuljice i bademovo mleko
Užina: Dva kivija
Ručak: Grilovana piletina i špargla
Večera: Losos sa salatom




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija