• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

02.07.2024

11:26

Iva Štrljić dobila još jednu nagradu za ulogu Dijane Erski u seriji "Igra sudbine"

Zlatko Đorđević

Kultura

Iva Štrljić dobila još jednu nagradu za ulogu Dijane Erski u seriji "Igra sudbine"

Podeli vest

Iva kaže da je veoma privilegovana što je nagrada završila u njene ruke i poručuje da u poslu pruža svoj maksimum.

Iva Štljić dobitnica je nagrade najuspešnije dame 2024. godine za ulogu Dijane Erski u seriji "Igra sudbine".

Poznata glumica koja je publiku oduševila rolom luckaste modne kreatorke, iz godine u godinu za to dobija i potvrdu u vidu mnogobrojnih priznanja koja su joj do sada uručena.

Iva kaže da je veoma privilegovana što je nagrada završila u njene ruke i poručuje da u poslu pruža svoj maksimum.

Foto: Zlatko Đorđević

 

- Zadovoljstvo mi je i radost sto sam dobila nagradu za najušpesnije dame 2024. godine. Verujem da je svako uspešan na svoj način, svaki čovek ima neke svoje male ili velike bitke sa kojima se suočavao kroz život, koje su ga očvrsnule, ranjavale, osnaživale, oblikovale pa samim tim i dovodile do ciljeva jer ih je umesto u bol pretvarao u snagu sto i jeste ona osnovna "koreografija" koracanja ka uspehu. Kada sam počinjala, još na fakultetu, roditelji su mi govorili kako je najvažnije umeti trajati u našem poslu i meni, tada tako neizdržljivo nestrpljivoj, strašno je smetala ta misao jer je zahtevala upravo istrajavanje i strpljenje a mladost hoće rešenje odmah, brzo, sada što je i prirodno...a onda shvatiš da je najveća lepota upravo u tome kako pletes svoj put...i udobno ti je i toplo ako ga ispleteš bas onako kako tebi odgovara...tvoj vez, tvoje boje - kaže glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija