• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

02.07.2024

10:06

Mandin sin i Nelina ćerka upisali glumu: Evo kako izgledaju deca slavnih umetnika koji su krenuli njihovim stopama (FOTO)

ATAIMAGES

Kultura

Mandin sin i Nelina ćerka upisali glumu: Evo kako izgledaju deca slavnih umetnika koji su krenuli njihovim stopama (FOTO)

Podeli vest

Najmlađi sin Milorada Mandića Mande i Anje Mandić izrastao je u zgodnog momka, a čini se i pravog džentlmena što će mu umnogome značiti na studijama.

Naslednici glumaca Nele Mihailović i Milorada Mandića Mande, krenuli su roditeljskim stopama i postali studenti Fakulteta dramskih umetnosti, na odseku gluma.

Mlade nade domaće kinematografije biće Marta Petričević i Andrija Mandić, koji su se na listi rangirali na 8. odnosno 5. mestu finansiranja iz budžeta ove godine.

Foto: Printscren/Instagram

 

Marta je starija ćerka Nele Mihailović.

Marta je na svojim društvenim mrežama podelila trenutak kada je ugledala svoje ime na spisku, nakon čega je organizovala proslavu sa najbližima.

Foto: Printscren/Instagram

Nela Mihailović sa ćerkom Martom

Marta je starija naslednica glumice Nele Mihailović i kompozitora Vladimira Petričevića. Popularni par ima još jednu naslednicu Janu, koja je dve godine mlađa.

Andrija je najmlađi naslednik legendarnog Mande.

Najmlađi sin Milorada Mandića Mande i Anje Mandić izrastao je u zgodnog momka, a čini se i pravog džentlmena što će mu umnogome značiti na studijama.

Bio je dečak kada je njegov otac preminuo, a Anja se svim silama trudila da mu ljubavi i nežnosti ne zafali.

Foto: Printscreen/Instagram

Anja Mandić sa sinom Andrijom

- Rekla bih da ima dosta Miloradovih osobina. Ume vrlo dobro da sluša sagovornika, mnogo se raduje tuđem uspehu i šali se na svoj račun. I naravno sad je u fazi da nekad voli da govorim o njemu, a nekad ne. Uvek me zasmejava ako oseti da sam napeta. I zna da podrži svoje bliske - ispričala je jednom prilikom Anja za medije, piše Kurir.

Zanimljivo je da je gluma Andriji u krvi budući da njegova majka Anastasija, odnosno Anja kako joj je umetničko ime dolazi iz umetničke porodice.

Foto: Foto: Marko Đoković

Anja Mandić

Njena baba je bila glumica, a deda Aleksandar Ognjanović, pozorišni reditelj i osnivač Beogradskog dramskog pozorišta. Anjina majka, Ognjanka Ognjanović je takođe glumica, a otac Predrag Radojković je bio baletski igrač.

Anjini roditelji su se razveli, pa se njena majka kasnije udala za glumca Miloša Žutića. Tako su Anja i Katarina Žutić odrastale zajedno kao sestre, o čemu su rado i govorile.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija