• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

06.08.2024

12:19

"Dani Danila Bate Stojkovića" u Vrnjačkoj Banji od 9. do 11. avgusta: Evo koje predstave ćete moći da pogledate

Promo

Kultura

"Dani Danila Bate Stojkovića" u Vrnjačkoj Banji od 9. do 11. avgusta: Evo koje predstave ćete moći da pogledate

Podeli vest

Avgust u Parku sećanja Vrnjačka Banja, "Dani Bate Stojkovića" je kulturna manifestacija propraćena nizom pozorišnih predstava, glumačkih susreta, i književnih večeri, a sve sa ciljem evociranja i čuvanja uspomene na Batu Stojkovića.

Manifestacija se ove godine održava od 9. do 11. avgusta.

Prvog dana manifestacije u Parku sećanja biće zasađena stabla u čast glumcima Milivoju Živanoviću i Žarku Lauševiću.

Uveče tog istog dana u amfiteatru "Danilo Bata Stojković". biće prikazana predstava "Smrt na sahrani" sa početkom od 20 i 30 časova.

Foto: Promo

 

Drugog dana, tačnije 10. avgusta na istom mestu biće odigrana predstava "Klaustofobična komedija", a završne večeri 11. avgusta od 20 i 30 časova biće dodeljena nagrada nakon čega sledi predstava "Noćni prevoz i stanica" sa početkom od 20 i 45 časova. 

Foto: Promo

 

Ulaz je besplatan za sve predstave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija