• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

11.08.2024

19:25

Haos u centru Beograda! Stvorenje ga napalo u Knez Mihailovoj, prolaznici ostali zabezeknuti (FOTO/VIDEO)

Informer

Kultura

Haos u centru Beograda! Stvorenje ga napalo u Knez Mihailovoj, prolaznici ostali zabezeknuti (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Jedan sasvim običan letnji dan u Beogradu pretvorio se u pravi "pakao".

Prolaznici koji su danas šetali Knez Mihailovom ulicom u poslepodnevnim satima ostali su zatečeni nesvakidašnjim prizorom.

Naime, u jednom trenutku ljigavo stvorenje poput onih iz filmova strave i užasa napalo je jednog čoveka usred bela dana.

Stvorenje mu je "skočilo" pravo na lice i oborilo ga na beton, a on se beznadežno otimao i pokušao da ga skloni sa lica.

Prolaznici koji su u tom trenutku šetali početkom Knez Mihailove u šoku su zastajali i pitali se šta se dešava. Momku kojeg je napalo stvorenje, prišla je i jedna devojka kako bi pokušala da mu pomogne i uveri se da je sa njim sve u redu.

 

 

 

Posle desetak minuta agonije svi su mogli da odahnu kada su shvatili da je u pitanju skeč, a sve radi premijere najnovijeg nastavka filma "Osmi putnik" koji nosi naziv "Romul":

Premijera ovog naučno fantastičnog horora čiji je prvi deo izašao davne 1979. godine i koji je proslavio Sigurni Viver koja je u njemu igrala glavnu ulogu, zakazana je za 15. avgust u svim većim bioskopskim salama širom Srbije.

Glavne uloge u najnovijem nastavku "Osmog putnika: Romul" igraju Kejli Spejni i Dejvid Džonson, a režiju potpisuje Fede Alvarez.

Pogledajte trejler za najnoviji nastavak filma "Osmi putnik: Romul".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23