• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

16.08.2024

14:43

Najtežu situaciju u karijeri doživeo je tokom snimanja "Porodičnog blaga": Siniša Pavić morao sve da obustavi, na ovo nije mogao da utiče

printscreen

Kultura

Najtežu situaciju u karijeri doživeo je tokom snimanja "Porodičnog blaga": Siniša Pavić morao sve da obustavi, na ovo nije mogao da utiče

Podeli vest

Čuveni scenarista Siniša Pavić preminuo je u 92. godini.

Legendarni Siniša Pavić, napisao je scenarije za naše brojne kultne serije poput "Srećnih ljudi", "Boljeg života" i "Vrućeg vetra", čuveni autor kultnih serija "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Bela lađa" i "Junaci našeg doba", preminuo je danas u 92. godini.

U svojoj bogatoj karijeri, Siniša je jednom prilikom otkrio koje mu je jedno od najtraumatičnijih iskustava bilo mu je tokom snimanja serije  "Porodično blago", koje je moralo da bude prekinuto zbog NATO bombardovanja 1999. godine.

Foto: Tanjug

 

- Najtežu situaciju u karijeri doživeo sam radeći na "Porodičnom blagu", jer nas je uhvatilo bombardovanje. Nakon završetka snimanja 21. epizode, prve sezone koju smo radili na leto 1998. godine, rad na drugoj smo morali da prekinemo zbog ratnog stanja u zemlji. Posle smo nastavili da radimo tek 2000. godine. Uprkos svim nedaćama uspeli smo da seriju uradimo do kraja i snimimo svih 60 epizoda - ispričao je Pavić i dodao da je ta serija iznedrila mnoge kvalitetne glumce:

Foto: Informer

 

- Gotovo svi veliki glumci su karijeru počeli u mojim serijama. Potraga za novim licima je u ovom poslu prirodna stvar i uz garnituru dokazanih majstora morali smo dati priliku i mladim umetnicima. Svi su postali značajna imena u glumačkom svetu, a Nebojša Glogovac nažalost više nije sa nama - rekao je ranije Pavić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija