• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

24.08.2024

08:03

Srpski glumac o scenama seksa sa 32 godine starijom koleginicom: "Nisam imao problem da snimam intimne scene sa Mirjanom Karanović" (VIDEO)

ATA Images/This and That Productions

Kultura

Srpski glumac o scenama seksa sa 32 godine starijom koleginicom: "Nisam imao problem da snimam intimne scene sa Mirjanom Karanović" (VIDEO)

Podeli vest

Mirjana Karanović (67) i Vučić Perović (35) igraju glavne uloge u novom filmu "Majka Mara".

U središtu ove filmske priče je Mara, uspešna poslovna žena čiji život iz korena menja iznenadna smrt sina jedinca. Kroz odnos sa mlađim muškarcem, ona pokušava da se suoči sa gubitkom i pronađe način da nastavi dalje.

Film obiluje intimnim scenama između dvoje glavnih glumaca, a nakon sinoćne premijere filma na Filmskom festivlau u Sarajevu mnogima je za oko zapalo to što je razlika u godinama između Mirjane i Vučića čak 32 godine.

Vučić je na konferenciji nakon projekcije ispričao da se odlično snašao na setu i da svoj posao doživljava veoma profesionalno.

Foto: This and That Productions

 

Mislim da nisam imao problema sa snimanjem intimnih scena, nekako to smatram delom svog posla, nemam strah kada treba da dođe do tih stvari. Profesionalni odnos koji sam imao sa Mirjanom, ne samo u ovom projektu, dosta mi je olakšao stvar. Neke stvari su nastale na samom setu, neke stvari smo dogovarali u hodu. Veliko iskustvo mi je bilo što sam bio deo ovog projekta i svakom mladom biću bih poželeo da radi sa Mirom, jer mislim da je to jako važno. Meni je saradnja sa njom uvek godila i uvek će mi goditi - ispričao je Perović.

Pogledajte trejler za film "Majka Mara":

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Promene u Zvezdi pred meč odluke! Ovo su Milojevi aduti za Bode
Crvena zvezda

Promene u Zvezdi pred meč odluke! Ovo su Milojevi aduti za Bode

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu (21.00, RTS, Arena premijum) igraju revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Bode Glimta, a sudeći po poslednjim informacijama sa "Marakane", trener srpskog prvaka Vladan Milojević spremio je minimum tri promene u startnih 11 za utakmicu koja klubu može mnogo da donese.

24.08.2024

09:58

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija