• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Super žena/infromer.rs

24.11.2017

13:52

VIKTORIJIN ANĐEO ODLAZI U PENZIJU! Alesandra Ambrosio planira da se posveti porodici

Showbiz

VIKTORIJIN ANĐEO ODLAZI U PENZIJU! Alesandra Ambrosio planira da se posveti porodici

Podeli vest

Brazilska lepotica Alesandra Ambrosio obavestila je javnost da odlazi u penziju, te da više neće biti deo postave Viktorijinih anđela

Manekenka Alesandra Ambrosio je sa luksuznim brendom donjeg veša Viktorija sikret sarađivala je od 2000. godine, kada je nosila modele na prvoj reviji. 

Ove godine šetala je modnom pistom u Šangaju, a niko nije mogao ni da pretpostavi da će se lepa brineta oprostiti od svojih krila. 

Supermodel je obavestila svoje fanove na Instagramu da odlazi u penziju, te da više neće sarađivati sa poznatim brendom. 

Reuters

- Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem koliko sam zahvalna što sam radila za ovaj neverovatni brend koji inspiriše i mene i brojne žene širom sveta. Ni u svojim najluđim snovima ne bih mogla da zamislim da ću raditi 17 modnih revija za Viktorija sikret -  glasila je njena poruka.

Alesandra, koja je ove godine napunila 36 godina, planira da se posveti svojoj porodici, posebno devojčici Anji i sinu Noi. 

Poznato je da je manekenka uplovila i u glumačke vode, te trenutno snima film "Daddy's home 2".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija