• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

06.05.2023

11:58

PRINC HARI STIGAO NA ČARSLOVO KRUNISANJE: Sedi IZOPŠTEN od kraljevske porodice!

EPAIMAGES

Showbiz

PRINC HARI STIGAO NA ČARSLOVO KRUNISANJE: Sedi IZOPŠTEN od kraljevske porodice!

Podeli vest

Princ Hari stigao je u London na krunisanje kralja Čarlsa, na kome će se zadržati svega nekoliko sati, zbog rođendana sina Arčija koji je, takođe, danas.

I odbegli princ Hari stigao je na krunisanje oca, kralja Čarlsa III, uprkos lošim odnosima s porodicom.

Hari je stigao bez supruge Megan Markl koja je ostala u Americi da proslavi četvrti rođendan sina Arčija koji pada na današnji dan. Hari će navodno u Londonu ostati svega nekoliko sati, a zatim ide natrag kući, jer ne želi da propusti važan dan svog naslednika.

Foto: EPAIMAGES

Princ Hari

On sedi u "niskom" trećem redu između svojih sestričina, princeza Beatrise i Eugenije, ćerkama ozloglašenog princa Endrua koji se povezuje s pedofilmskim skandalom Džefrija Epstajna. Uz njega će su i njihovi muževi, te princeza Aleksandra, rođaka preminule kraljice Elizabete II.

Njegov stariji brat Viliam i supruga Kejt sedeće u prvom redu, što dovoljno govori o odnosima u porodici.

Navodno Megan nije htela da dođe u London kad je čula u kom će redu sedeti, što smatra ponižavajućim, te je pucala na prvi red kao drugi kraljevski par, jer želi imati jednu od glavnih uloga u ovom istorijskom događaju.

Foto: EPAIMAGES

Princ Hari

U prvom redu sedeće i Čarlsov drugi brat Edvard i njegova supruga Sofi te deca, ali i sestra, princeza En sa suprugom Timom Laurensom.

Hari je pozvan na kasniji svečani ručak u palatu, no ne zna se još da li je prihvatio poziv.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lirika

pre 1 godinu

Nije tačno da sedi izopšten. Sedi u trećem redu sa princezama Beatriks i Judžin. Ako je princeza Ana u drugom redu treći red nije baš daleko i izopšteno

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija