• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Naj žena

26.10.2023

20:59

Nekada najlepša žena sveta, a sada beskućnica! Zarađivala je milione, a onda je bivši muž doveo do prosjačkog štapa

Printscreen You Tube

Showbiz

Nekada najlepša žena sveta, a sada beskućnica! Zarađivala je milione, a onda je bivši muž doveo do prosjačkog štapa

Podeli vest

Tokom 80-ih godina, Nastasija Urbano je bila jedna od najpopularnijih evropskih manekenki.

Nastasija je često bila na naslovnim stranicama časopisa "Vogue" i drugih prestižnih magazina, što je veoma uticalo na popularnost mlade manekenke.

- Radila sam za sve časopise, svi su me voleli. Zaradila sam milion dolara za godinu dana, a radila sam samo 20 dana te godine, i to se ponovilo tri ili četiri godine - ispričala je nekadašnja manekenka za španski "el Periodico" i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nastasia urbano (@urbanonastasia)

Imala sam sve, živela sam kao kraljica - rekla je ona.

Nastasija sada vodi potpuno drugačiji život od onog koji je nekada imala. Nekada slavna, sada je izgubila svoju popularnost i sa njom bogatstvo koje je stekla. Danas praktično nema stalno prebivalište i živi na ulicama Barselone.

Foto: Instagram

 

Kako  kaže da ju je uništilo poznantsvo sa muškarcem koji joj je kasnije postao i suprug, a koji ju je "iscedio" do zadnjee pare, a onda jednostavno otišao... Danas ističe da su njihova deca jedino dobro što je u tom braku dobila.

- Finansirala sam naš životni stil, a on me ostavio samo s odećom na sebi. Sve je plaćao mojim novcem. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, hteo je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena - ispričala je Urbano.

Foto: Printscreen You Tube

 

Njen bivši suprug ju je mnogo razočarao, što je dovelo do ozbiljnog emocionalnog sloma i depresije. Nakon toga, usledilo je razdoblje njene teške borbe. Ona je priznala da je više stanodavaca izbacilo iz stana zbog nemogućnosti plaćanja kirije, i danas je prisiljena lutati od prijatelja do prijatelja kako bi privremeno dobila smeštaj. Kada ne želi da smeta nikome, noć provodi u skloništima za beskućnike.

- Želim da me deca vide u drugačijem svetlu. Želim da se oporavim kao osoba, želim da budu ponosni na mene - istakla je ova 57-godišnja dama.

Foto: Printscreen You Tube

 

Inače, ona je karijeru započela u Barseloni, a radila je za brojne luksuzne brendove, između ostalog Revlon i Yves Saint Laurent. Družila se sa Džekom Nikolsonom, Romanom Polanskim i Endijem Vorholom, a bila je i jedna od zvanica na venčanju Madone i Šon Pena

Kada su procurile vesti o trenuntoj situaciji nekada poznate Nastasije, grupa bivših kolega i poznanika odlučila je da učine koliko je u njihovoj moći da joj pomognu da ponovo stane na noge.

- Niko ne bi pomislio da je ovo moguće. Nas su tretirali kao princeze, ali nju kao boginju. Nije ovo zaslužila. Pomoći ćemo joj čim budemo rzagovarali sa njom i saznali šta joj je potrebno - kazala je bivša manekenka Rut Šuler koja je Nastasiju zapamtila kao otvorenu, velikodušnu osobu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija