• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Telegraf

29.10.2023

16:27

Isplivali novi dokazi vezani za smrt Metju Perija! Otkriveno šta je pronađeno u kući glumca

EPA/profimedia

Showbiz

Isplivali novi dokazi vezani za smrt Metju Perija! Otkriveno šta je pronađeno u kući glumca

Podeli vest

Danas je kao bomba odjeknula vest da je preminuo Metju Peri. Glumac je preminuo u 54. godini.

Prema izvješćima, nije bilo pronađenih narkotika u kući ovog glumca, iako je već bilo poznato da je imao problema s njima u prošlosti.

Međutim, kako navodi izvora blizak istrazi, pronađeni razni lekovi koji se mogu dobiti samo uz recept.

Vlasti su u kući pronašle antidepresive, lekove protiv anksioznosti i lek za HOBP.

Foto: Reuters

 

HOBP je skraćenica za hroničnu opstruktivnu bolest pluća - taj lek se često koristi za ljude koji imaju emfizem ili hronični bronhitis. Metju je tokom svog života bio pušač.

Mrtvozornik okruga Los Anđeles će obaviti toksikološki pregled kako bi utvrdio da li su neki lekovi bili u Perijevom sistemu, ali to može potrajati mesecima, prenosi TMZ.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija