• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2020

13:48

ŠOK! Publika BESNA NA PONAŠANJE VODITELJA BEOVIZIJE! Ono što je rekao je NEDOPUSTIVO I SKANDALOZNO!

Zanimljivosti

ŠOK! Publika BESNA NA PONAŠANJE VODITELJA BEOVIZIJE! Ono što je rekao je NEDOPUSTIVO I SKANDALOZNO!

Podeli vest

Društvene mreže gore!

Ni ove godine "Beovizija" nije mogla da prođe bez barem jednog skandala. Finale je završeno, Hurricane nas predstavljaju u Roterdamu, ali šta je sa komentarima gledalaca.

INTERNET SENZACIJA! Da li je ovo PAS ili MAČKA? Videlo ga 43.000 ljudi i NIKO NIJE OSTAO RAVNODUŠAN! Društvene mreže bruje koliko je NEODOLJIV!

Foto: rts.rs/printscreen

Kao i obično bilo je dosta kritika, a čini se je publika imala najviše zamerki na račun voditelja.

DANAS IMA 103 GODINE, a NIJEDNOM SE NIJE RAZBOLEO! Recept vojnika za JAK IMUNITET - potrebno je samo da se rešite OVOGA!

Ipak, reklo bi se da su najviše zamerali tandemu iz zelene sobe, pa su tako oštro osudili postupak voditelja, Stefana Popovića, koji je u jednom momentu pokušao da bude duhovit.

OGROMAN SKANDAL OBELEŽIO JOJ JE KARIJERU! Bila je najveća zvezda JUGE, a njena pesma godinama nije smela da se PUŠTA na radiju iz JEDNOG RAZLOGA!

On je izjavio da je najstariji učesnik Evrovizije imao 90 godina i nije crkao na sceni.

Takvo izražavanje nije dočekano sa pozitivnim reakcijama, pa je tako i na mail naše redakcije stigla molba da neki gledaoci očekuju izvinjenje zbog ovakvog ponašanja.

ZNATE LI ŠTA JE VILHELMOV VRISAK? Svi smo ga čuli BAR JEDNOM u životu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 4 godine

Mi u stvari nemamo skolovane voditelje. Ono na Beoviziji je bila sramota. Doveli su onu dvojicu koji ne znaju srpski a voditeljke su pokusavale da budu duhovite ali nisu bile. Izgledalo je otuzno, trecerazredno. Prebacivala sam na druge kanale cim bi se voditelji pojavili-bili su neprijatni i dosadni.

Vlado

pre 4 godine

Neverovatno gde, pored toliko talentovanih mladih ljudi, nađu i izaberu one NAJGORE?! Gledam neke emisije na RST, ali čim počnu voditeljke da "filozofiraju" menjam kanal. Neverovatno koliko vole da pričaju, ali ih je jako TEŠKO SLUŠATI! Njima nisu bitni ni gosti, koje želim čuti i koji su hiljadu puta obrazovaniji od svih njih zajedno!

Voja

pre 4 godine

U pravu ste bolji bi bili Zika sarenica i Sarapa! Oni su vrh! Poliglote!

Darija

pre 4 godine

Nisu smeli da ga dovedu na RTS,i ovo je možda najveća bruka koju je nacionalna TV plasirala milionima i to javno.Prostakluk,bezobrazluk, akcenat i fore pomenutog nazovi voditelja je bilo nešto najodvratnije na tom takmičenju.Na RTS-u se znalo ranije ko može biti voditelj!!!Danas su to neobrazovani,bahati koji su trebali ostati na planini sa koje su sišli!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija