• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2020

17:25

NAJMLAĐI VOLONTER U BORBI PROTIV KORONAVIRUSA! Milan brine o NAJTEŽIM bolesnicima, a ovo će RASPLAKATI SVE!

Zanimljivosti

NAJMLAĐI VOLONTER U BORBI PROTIV KORONAVIRUSA! Milan brine o NAJTEŽIM bolesnicima, a ovo će RASPLAKATI SVE!

Podeli vest

Neće moći da bude sa svojom porodicom.

Zbog koronavirusa koji hara celim regionom, mnoge porodice nemaju mogućnost da budu sa svojim bližnjima. Više od mesec dana mnogli su osuđeni na zatvoren prostor u četiri zida kako ne bi ugrozili svoje najmilije. Vaskršnje praznike će svi građani provesti u krugu članova svoje porodice kako bi se smanjio kontakt i na taj način zaustavilo širenje infekcije koja je do sada odnela hiljade života širom sveta. 

(VIDEO) SNIMAK OBIŠAO SVET! Žena se obukla u VASKRŠNJEG ZECA, pa pomagala KOMŠIJAMA!

U prvom redu protiv koronavirusa su lekari, medicinske sestre, medicinski radnici, koji se više od mesec dana bore za svaki život, i mnogi nisu danima otišli kućama, pa ni za ovaj praznik.

Tako se i Milan Stanojković, najmlađi i jedini volonter dobrovoljno prijavio na poziv Ministarstva zdravlja da radi kao medicinski radnik u Zavodu za bolesti i zavisnosti (Drajzerova) i pomaže svim lekarima koji rade na intenzivnoj nezi sa teškim pacijentima.

SA 19 SE UDALA ZA DRUGA SVOJE TETKE! Koku iz "Boljeg života" su ŠAMARALI I BEŽALA JE - imala je NEOBIČAN ŽIVOT, a jedna tragedija PROMENILA JE SVE

On trenutno radi kao medicinski radnik u Gradskoj na Zvezdari jednoj od bolica gde se leče pacijenti oboleli od COVIDA -19.

Milan je propustio rođendan svoje majke kako bi pomogao onima kojima je to sada potrebno i putem društvene mreže Instagram čestitao majci rođendan, a ovaj gest je sigurno mnoge rastužio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ako ne moze uzivo, moze virtuelno. Srecan rodjendan majka. ❤️?

Објава коју дели Therapist (@milan_stanojkovic) дана 17. Апр 2020. у 11:30 PDT

 

- Ako ne može uživo, može virtuelno. Sećan rođendan majka - napisao je Milan svojoj majci Dušici kojoj je danas rođendan i ona puni 47. godina.⁠  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija