• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com, Informer.rs

19.07.2020

14:45

NEVEROVATNO! Minijaturni BAGER krenuo da RUŠI ogroman DIMNJAK, zbog ovog prizora će vam ZASTATI DAH! (VIDEO)

Zanimljivosti

NEVEROVATNO! Minijaturni BAGER krenuo da RUŠI ogroman DIMNJAK, zbog ovog prizora će vam ZASTATI DAH! (VIDEO)

Podeli vest

Dimnjak je krenuo da pada u pogrešnom smeru.

Snimak koji kruži društvenim mrežema ostavlja sve bez daha. Naime, grupa radnika je uz pomoć bagera želela da sruši stari dimnjak koji je u poređenju sa tim bagerom duplo veći.

KAFA NIJE SAMO NAVIKA! Evo šta omiljeni napitak zanimljivo OTKRIVA o vama!

Sve je bilo isplanirano, a onda je sve krenulo u pogrešnom smeru. Dimnjak nije pao na predviđeni način, a onda je usledio trenutak koji je sve šokirao!

 

Foto: Printscreen You Tube/Kevin Henderson

SLATKA I SOČNA! Ovo je TRIK pomoću koga ćete uspeti da izaberete LUBENICU po vašem ukusu!

Kada je pao dimnjak, svi su se pitali šta je sa vozačem bagera koji se nalazi u kabini. Na sreću, vozač bagera je čudom izvukao živu glavu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija