• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2020

21:53

PRETUŽAN RAZLOG! Jedna porodica KONOBARIMA širom sveta daje BAKŠIŠ od 50.000 dinara - IZA SVEGA SE KRIJE OVO!

Zanimljivosti

PRETUŽAN RAZLOG! Jedna porodica KONOBARIMA širom sveta daje BAKŠIŠ od 50.000 dinara - IZA SVEGA SE KRIJE OVO!

Podeli vest

Neverovatno!

Neko od vas možda se trenutno bavi poslom konobara. Zamislite da vam uđe na vrata neka osoba koja vam po završetku obroka ostavi 50.000 dinara bakšiša! Svakako biste je pogledali u čudu.U Sjedinjenim Američkim Državama postoji porodica koja već osam godina ostavlja toliki bakšiš konobarima koje nasumično bira.

OKAČILI SU PLAVE TRAKE NA VRATA KUĆE POSLE 8 GODINA! Istog trenutka krenulo je VELIKO SLAVLJE, zbog ovoga!

Za ovaj neverovatan gest velikodušnosti zaslužan je Aron Kolins (30), mladić koji je po prirodi bio jako osećajan tip, a naročito se uvek brinuo za one koji rade u uslužnim delatnostima, pošto je i sam radio u piceriji.

Foto: Printscreen You Tube

Nažalost, u 30. godini života Aron je iznenada preminuo.

Na njegovom kompjuteru porodica je pronašla testament u kojem joj je dao uputstva šta da učini sa njegovim ličnim stvarima, kao što su motocikl i umetnička dela, kao i sledeće: “Treće, ostavite fantastičan bakšiš (a ne mislim na 25 posto. Mislim – 500 dolara na …picu)”.

ZAVIRITE JOJ U TORBU I SAZNAJTE KAKVA JE LIČNOST! Sadržaj tašne otkriva mnogo o ženi!

S obzirom na to da iza sebe nije ostavio toliki novac za napojnicu, njegov brat, Set, napravio je stranicu aaroncollins.org, u nadi da će mu ona pomoći da kroz donacije prikupi 500 dolara kako bi ispunio bratovu poslednju želju.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BlnWXRMuZyE&feature=emb_title

 

Ono što Set nije predvideo je to da će se donacije prosto slivati, te da će on krenuti u obilazak restorana širom zemlje (SAD) i nastaviti da deli napojnice od 500 dolara nasumično odabranim konobarima i konobaricama.

Od kako je stranica postavljena (august 2012.) pa sve do trenutka objave ovog članka prikupljeno je ukupno 65.000 dolara, a kroz nasumične napojnice podeljeno je već 23.500 dolara. Restorani su izabrani nasumice a konobari dobiju napojnicu bez obzira na kvalitet usluge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija