• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

24.09.2020

14:30

EVO KO JE POTPUNO GOLA SRPKINJA KOJA JE IZAŠLA IZ AUTA I KUPILA LUBENICU! Kada vidite njeno IME sve će vam biti JASNO!

Zanimljivosti

EVO KO JE POTPUNO GOLA SRPKINJA KOJA JE IZAŠLA IZ AUTA I KUPILA LUBENICU! Kada vidite njeno IME sve će vam biti JASNO!

Podeli vest

Zapalila društvene mreže!

Nakon Katarine Mandarine čini se da je srpski internet izrodio još jedan čudan plod u vidu misteriozne devojke koja je prošetala magistralom, kupila lubenice i uz njih dobila tonu slatke internet slave (više o tome pročitajte ovde).

Ispostavilo se da je dotična odranije poznata Pančevu i da je izašla gola iz automobila jer njoj skidanje nije sramota već profesija.

Njen pseudonim je Lili Milf i, sudeći po pričama meštana, često se može videti kako sličnim nagim poduhvatima podiže svoju popularnost na internetu, od koje i živi.

Foto: printscreen

Lili, naime, ima karijeru na sajtovima za odrasle, gde radi daleko frapantnije stvari od kupovine lubenica. Ispostavilo se da snimak nije izolovan slučaj već da ona često koristi obnaženost u javnosti kako bi izazvala reakcije. Ovog puta joj je to definitivno i uspelo.

Uočljiv je fenomen u kojem su dame koje žive od onlajn snimaka prenele svoj posao u oflajn i sve češće koriste javna mesta kako bi privukle pažnju javnosti i naravno istog trenutka završile na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija