• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv / Informer

18.01.2021

11:25

ČETIRI STVARI KOJE BISTE MORALE DA ZNATE O LJUBAVNICI VAŠEG MUŽA!

Zanimljivosti

ČETIRI STVARI KOJE BISTE MORALE DA ZNATE O LJUBAVNICI VAŠEG MUŽA!

Podeli vest

Ne postoji dovoljno dobar izgovor da biste se upustili u aferu sa oženjenim muškarcem, ali se to, naravno, dešava. Ovo su 4 stvari koje bi svaka prevarena supruga morala da zna o ljubavnici

- Znam da je to bolna tema, naročito za žene kojima su još sveže rane zbog muževljevog neverstva, ali pokušavam da na malo drugačiji način objasnim zašto se dame upuštaju u afere sa oženjenim muškarcima. Na kraju dana, sve te dame koje zovemo ljubavnicama ili "drugim ženama" su nečije majke, ćerke, sestre - kaže psiholog Mišel Zanter.

Iskreno osećaju krivicu

Da, verovali ili ne, ljubavnica zaista oseća krivicu. Ako zna da je njen ljubavnik oženjen, ona svakodnevno prolazi kroz normalne emocije koje su u vezi sa krivicom, od depresije do tuge.

Ljubavnica žali kada njen ljubavnik provodi vikend sa njom, a zna da ga kući čeka supruga i verovatno deca. Ona oseća krivicu dok sluša druge koji govore o preljubi ili dok gleda filmove o ljubavnim aferama.

Mnogi muškarci uspešno kriju da su oženjeni, pa brojne ljubavnice i ne znaju da njihov partner ima suprugu i porodicu.

Zaključak: Osim ako ona nije sociopata, oseća se krivom jer je prešla granicu, baš kao i svako drugo ljudsko biće.

Verovatno nikada nije planirala da postane ljubavnica

Svako odgovara za svoje postupke, ali malo je verovatno da će se na listi želja bilo koje žene naći da postane nečija ljubavnica. Treba imati u vidu i da mnoge dame koje imaju aferu, takođe imaju porodice koje ugrožavaju svojom vanbračnom vezom.

Naravno, postoje žene kojima nije nikakav problem da budu u vezi sa oženjenim muškarcem, ali generalno govoreći, to nije čest slučaj.

Često se događa i da muž čini sve da zadrži ljubavnicu, ubeđuje je da će se razvesti ili napustiti ženu čak i ako to uopšte ne namerava da uradi. Sa druge strane, ako je ljubavnica zaljubljena, biće joj veoma teško da okonča tu vezu.

Postaje ljubomorna

Ako je postala ljubavnica i zna da je njen partner oženjen, ona sigurno oseća ljubomoru svaki put kada se on vrati svojoj ženi. Ona zna i da on ima drugi život, u kojem nema mesta za nju.

Foto: Shutterstock

Ljubavnica vremenom postaje ljubomorna

Nema sumnje da ljubavnica zavidi supruzi zbog toga što njena veza sa mužem je javna, dok to nije slučaj sa ljubavnicom. Ako postoji stvar koju svaka ljubavnica želi više od svega je potvrda njene veze sa muškarcem, a viđanje u tajnosti sigurno nije dobro za zdravu vezu. Kao i svaka žena, i ljubavnica želi da njen partner priča prijateljima o njoj i o tome koliko se ponosi njihovom vezom

Zaljubila se u pogrešnu osobu

Ljubav je slepa, i često će se dogoditi da prekasno shvatimo da smo se zaljubili u poogrešnu osobu. Ljubavnica će pre ili kasnije doći do te spoznaje. Ali, može da odluči da ostane u toj vezi dugo nakon što je shvatila da je napravila grešku, a razlozi mogu da budu različiti: strah, poricanje i, naravno, ljubav.

Većina ljubavnica zna da su napravile grešku, ali ostaju u vezama jer misle da njihov ljubavnik želi da bude sa njima. Naravno, neke žene nisu toliko emocionalno vezane za ljubavnike, ali većina jeste, naročito ako se radi o aferama koje traju godinama.

Na kraju, biti ljubavnica nije ništa glamurozno – možda sve na početku izgleda uzbudljivo i romantično, ali se u većini slučajeva završi depresivnom, obeshrabrujućom situacijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija