• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

11.03.2021

19:20

ANI SU ZABRANILI DA OBUČE BELU VENČANICU JER NIJE NEVINA! Potom je ona URADILA OVO - nije im OSTALA DUŽNA!

Zanimljivosti

ANI SU ZABRANILI DA OBUČE BELU VENČANICU JER NIJE NEVINA! Potom je ona URADILA OVO - nije im OSTALA DUŽNA!

Podeli vest

Kori Brems (32) iz Konektikata zabranio je svojoj budućoj supruzi Ani (23) da na venčanju nosi belu venčanicu.Zbog fanatičnog poštovanja svih hrišćanskih običaja i starih pravila, Kori je taj svoj postupak objasnio verenici time što je imala se*sualna iskustva pre veze s njim

Ana je na Fejsbuku podelila priču na forumu “Iskustva sa venčanja” dobivši za to ogroman broj lajkova i pre svega odgovora ljudi.

- Rekao mi je da njegova familija i on ne bi mogli da prihvate da na venčanje dođem u belom jer belo simbolizuje čistoću a ja navodno, po njima nemam čistu prošlost. ‘Izvini, ali tako je’. Tako mi je rekao. Bila sam zapanjena - napisala je Ana.

Kako je mnogo volela Korija kao i on nju, pokušala je da sa njim nađe kompromis. U razgovoru je otkrila da bi on možda i prihvatio belu venčanicu, ali da njegovi već znaju da je imala veze pre.

- Jako se plaši ceo život reakcija familije. Strogi su Hrišćani i sve u životu rade po tom principu, da ne izazovu Božju srdžbu. Majka ga je čim je naša veza postala ozbiljna odmah pitala kakva je moja istorija veza. Čim je čula da nisam nevina, maltene me je otpisala, ali on nije hteo da čuje za raskid jer me voli. Na kraju sam našla kompromisno rešenje - napisala je Ana.

Foto: pixabay.com

Prihvatila je da zarad Korijeve ljubavi i mira u kući na venčanju nosi venčanicu plave “nebo” boje, ali je imala tokom zdravice šta da kaže njegovoj familiji.

- Moja želja je bila da ih malo spustim na zemlju, kao i da zaštitim svoju poziciju u budućem zajedničkom životu. Rekla sam im, a bilo ih je bar 25 s njegove strane, da mi sada formiramo zajednički život, porodicu i da ćemo uvek gledati da budemo tu svi jedni za druge, ali da ta pravila, te dogme, ostave u svojim kućama ubuduće. Da nam se ne mešaju više u brak svojim odlukama i pretnjama, jer to neće izaći na dobro. Naglasila sam im da ih poštujem sve, kao i da sam zbog njih i Korija obukla plavu venčanicu, ali da je to prvo i poslednje što ću da uradim tog tipa u životu i za njega. Ćutao je i recimo da mu je preselo venčanje. Posle se izvinjavao. Imamo normalan odnos sad u braku ali zna da više ništa onog tipa ne sme da mi traži - napisala je Ana Brems.

Ljudi su u komentarima dali podršku ovoj ženi, naglasivši da neke hrišćanske dogme koje današnji vernici pokušavaju da provuku u moderan život više “ne piju vodu”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija