• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

08.05.2021

18:17

VREĐALI SU JE ZATO ŠTO JE IMALA 114 KILOGRAMA! Kada je smršala, nastao je NOVI PROBLEM! /FOTO/

Zanimljivosti

VREĐALI SU JE ZATO ŠTO JE IMALA 114 KILOGRAMA! Kada je smršala, nastao je NOVI PROBLEM! /FOTO/

Podeli vest

Kara Henderson (34) koja je rodom iz Kalifornije, ali živi u Severnoj Karolini skinula je 45 kilograma

Mnogo je ne prepoznaju, a njena transformacija je bila toliko uspešna da joj se sada javljaju čak i potpuni stranci i pitaju je za savete, a ima i svoj Instagram profil na kom pokazuje svoje pre i posle fotografije.

Ova mama je kao dete patila od astme i bilo joj je teško da se bavi sportom. Kao rezultat toga, ona je nakupila prekomerne kilograme, zbog čega su je tokom detinjstva maltretirali, govorili "gadiš nam se debela, pa je, kako kaže, svake noći plakala.

 

 

Kada se udala za supruga Džejsona 2014. godine, mnogo vremena je provodila sama kod kuće zbog njegovog posla, što ju je dovelo do depresije i još većeg taloženja kilograma.

Najteže joj je bilo početkom 2017. godine kada je imala 115 kilograma i teško je pronalazila adekvatnu odeću.

Te godine je Kara odlučila da više neće patiti zbog svoje težine i sve više je razmišljala o mogućnosti operacije kako bi smršala. U julu 2017. godine ona je operacijom uklonila 80 odsto želuca što joj je smanjilo osećaj gladi.

 

 

U 16 narednih meseci, Kara je izgubila oko 50 kilograma i tada imala 64 kg. Kad je 2019. godine dobila svoje drugo dete, Ivi, vratila je deo kilograma.

Gubitak kilograma potpuno joj je promenio život. Pre nije mogla da se igra sa svojom decom ili ide u duge šetnje jer bi se brzo zamorila.

Kara veruje da ju je operacija učinila boljom mamom, suprugom i prijateljicom jer sada ima mnogo više energije. Takođe, sada voli da vozi bicikl, a čak i uči kako se igra golf.

 

 

Njeni prijatelji i porodica primetili su ovu promenu i kažu da ona ne samo da izgleda neverovatno, već ima i mnogo više samopouzdanja nego pre operacije.

Međutim, Kara je na svojem Instagramu dobila i mnogo negativnih komentara ljudi koji smatraju da je sada premršava. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija