• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

13.05.2021

13:33

ŠOK PRIZOR U MORU! Muž izgubio BURMU na odmoru, a sada je otkriveno GDE JE ZAVRŠILA - ronilac NIJE MOGAO DA VERUJE SVOJIM OČIMA /FOTO/

Zanimljivosti

ŠOK PRIZOR U MORU! Muž izgubio BURMU na odmoru, a sada je otkriveno GDE JE ZAVRŠILA - ronilac NIJE MOGAO DA VERUJE SVOJIM OČIMA /FOTO/

Podeli vest

Jedna žena ronilac uspela je da pronađe nestalu burmu vrednu 1.000 dolara, koju je mladoženja izgubio pre pet meseci u Australiji, nakon što je komad nakita primetila oko vrata ribe

Suzi Kvintal i njen suprug Nejtan Rivs, koji žive na Zlatnoj obali, tokom Božića posetili su porodicu na ostrvu Norfolk, oko 1.600 kilometara daleko od Sidneja.

Međutim, dok je Rivs bio na plivanju, odjednom je primetio da mu je nestao prsten.

Sve nade da će prsten ikad biti pronađen su nestale, sve do ovog vikenda, kada je meštanka Suzan Prior primetila nestali prsten oko tela ribice, prenosi Daily mail.

 

 

Suzan je rekla kako je čula da je par izgubio burmu ranije ove godine, nakon čega je uspela da ih pronađe na Fejsbuku.

Kako je rekla, prsten je primetila oko vrata ribe, ali je dodala kako to nije ništa čudno i da često viđa druge ribe upletene u plastične prstene, piše Telegraf.rs

Međutim, videvši ribu oko koje je bio metalni predmet, Suzan se zabrinula.

- Metal bi jedino mogao da se ukloni ako se riba uhvati u mrežu i nežno se skine sa nje - rekla je ona.

Prema njenim rečima, ribica za sada izgleda dobro, ali kako raste, prsten će se urezati u nju.

Lokalci na ostrvu sada pokušavaju da pronađu ribicu i skinu prsten sa nje.

Par još uvek nije mogao da poseti ostrvo i nestrpljivi su da dobiju psten nazad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 2 godine

Najgore od svega je diraru porodicu, kako bi Djilasu bilo da neko uvlaci njegovu decu u razne lazi? Vuciceva porodica je pretrpela svasta zbog Djilasa i njemu slicnih.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija