• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Miror

02.08.2021

13:49

NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA kada vidite ŠTA OVAJ PAS RADI! Sekret obara rekorde gledanosti na internetu... uzeo četkicu i boju, ono što je nacrtao ostavilo je SVE U ČUDU! /VIDEO/

Printscreen/Twitter/ my_aussie_gal

Zanimljivosti

NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA kada vidite ŠTA OVAJ PAS RADI! Sekret obara rekorde gledanosti na internetu... uzeo četkicu i boju, ono što je nacrtao ostavilo je SVE U ČUDU! /VIDEO/

Podeli vest

Tiktokerka Meri podelila je video svog psa Sekreta, a pratioci iz celog sveta ne mogu da se zasite njegovih originalnih umetničkih dela

Meri je na svom TikToku podelila umetničko delo koje je naslikao njen pas, a snimila je i video kako bi svima dokazala da je on umetnik. Snimka ima preko 76 miliona pregleda, a ceo internet je ostao u šoku.

Video prikazuje Sekreta kako bira boje i drži četkicu u njuškici, a zatim je naslikao žuti cvet sa zelenom stabljikom na plavoj pozadini.

Video je ubrzo postao viralan te je do sada dobio na milione lajkova i preko 280.000 komentara. Mnogi korisnici TikToka izrazili su nevericu kada su videli umetnički nadarenog psa.

Halicinaram li?

- Haluciniram li, ili sam upravo gledao psa kako je nacrtao cvet? Misli li još neko da je ovo previše dobro da bi bilo istinito - neki su od komentara. Ipak, nisu svi poverovali da je pas zaista nacrtao sliku.

- Sasvim je sigurno da netko drži vrh četkice pored psa. No, ipak, vrlo je sladak i kreativan video - komentirsao je jedan skeptik.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59