• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ABC4/LAD Bible/24sata.hr/informer.rs

30.08.2021

13:47 >> 13:48

Od ŠALE do GORKE ISTINE! Par uradio DNK TEST, rezultati im OKRENULI SVET NAGLAVAČKE! /FOTO/

facebook.com/Vanner Johnson

Zanimljivosti

Od ŠALE do GORKE ISTINE! Par uradio DNK TEST, rezultati im OKRENULI SVET NAGLAVAČKE! /FOTO/

Podeli vest

Nakon što su "iz zabave" uradili DNK test za svoje sinove, bračni par iz SAD-a u neverici je čitao rezultate. Uz ime majke mlađeg sina pisalo je ime žene, ali uz ime oca stavljeno je - nepoznato

Dona i Vaner Džonson odlučili su da iz zabave kupe komplet za testiranje DNK, ali mesec dana kasnije rezultati testa su im okrenuli ceo svet naglavačke. 

Njih dvoje su ubrzo saznali da njihov 12-godišnji sin, koji je začet u klinici za pomognutu oplodnju, nije Vanerovo biološko dete. Ispostavilo se da je došlo do "zabune" u klinici i da je Donina jajna ćelija oplođena spermom nepoznatog donora, prenosi televizijska stanica ABC4

 

 

- Kad sam pogledao rezultate testa video sam ime svoje žene pod imenom majke, a ispod oca - nepoznato - i pomislio sam "kako to mislite otac nepoznat" - izjavio je Vaner.

Vaner i njegova supruga Dona odlučili su se na tretmane pomognute oplodnje 2007. godine, nakon što nisu mogli sami "da zatrudne" s drugim detetom.

 

 

Dona je rekla da je shvatila kako nešto nije u redu kad su rezultati pokazali da je njihov stariji sin polubrat mlađem. 

- Nakon otkrića bilo je puno raznih emocija koje smo morali zajedno da prođemo, ali ljubav prema našem sinu se nikad nije promenila - rekao je Vaner.

 

 

Sinu su rekli za to tek posle godinu dana, kad su odlučili da potraže njegovog biološkog oca. Nakon što je uspešno pronašao donatora, Vaner mu se javio i otkrio istinu u, kako je rekao, "najluđem razgovoru u svom životu", piše LAD Bible.

Ispostavilo se da je dečakov biološki otac sa svojom partnerkom došao u kliniku isti dan kada i oni. Oba para su se odlučila da podnesu tužbu protiv klinike za plodnost.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija