• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje

26.09.2016

17:07

NIJE SVE U NOVCU, IMA NEŠTO I U PRELJUBI: Najčuveniji holivudski razvodi!

Showbiz

NIJE SVE U NOVCU, IMA NEŠTO I U PRELJUBI: Najčuveniji holivudski razvodi!

Podeli vest

Gaj Riči je nazvao svoj brak sa Madonom sapunskom operom. Ovo je ujedno i najbolji opis razvoda brakova slavnih ličnosti. Saznajte i zašto...


Razvod Anđeline Džoli i Breda Pita ponovo je oživeo priče o najupečatljivijim razvodima slavnih. Svaki od njih dobio je popriličan publicitet u medijima, bilo zbog razloga razlaska, bilo zbog novca koji se delio u višemilionskim brakorazvodnim parnicama. Podsećamo na najpoznatije razvode slavnih ličnosti, koji se, kad se slava i bogatstvo ostave po strani, ne razlikuju mnogo od razvoda "običnih smrtnika".

Ben Aflek i Dženifer Garner

Pričalo se da je razlog za njihov razvod bio taj što je Ben varao svoju suprugu sa dadiljom. Dženifer je kasnije objasnila da to nije bilo ključno: "Mi smo živeli odvojeno u vreme kad se to sa dadiljom desilo. Ona nema nikakve veze s razlogom našeg razvoda. Da li sam loše procenila? Da. Nije dobro za decu da im dadilja odjednom nestane iz života bez objašnjenja", izjavila je Dženifer.

SAD JE SIRIJA PROBLEM? Novi detalji obračuna Breda i Anđe!

20
Godina bili su braku Antonio Banderas i Melani Grifit

Antonio Banderas i Melani Grifit

Par se razveo nakon dvadeset godina braka. Prodali su imanje u Los Anđelesu i ostalu imovinu, podelivši je potom na ravne časti. Međutim, priča se da su nakon razvoda ostali u relativno dobrim odnosima, iako je Melani poprilično patila. Čuveno je i njeno skidanje tetovaže "Antonio" sa mišice.

Public

Dženifer Aniston i Bred Pit

Ovaj razvod je opet postao aktuelan jer je do njega došlo baš zato što se Bred spetljao sa Anđelinom Džoli i na taj način stavio tačku na brak sa Dženifer. Naravno, u ono vreme par je nakon sedam godina zajedničkog života izdao saopštenje da je razvod plod zajedničke odluke i da će ostati prijatelji. Sad je Bred ponovo slobodan, a Dženifer je odskoro udata za Džastina Terua. Možda je pravi trenutak da se ponovo "sprijatelje".

2010.
Dženifer Lopez se razvela od Marka Antonija

Dženifer Lopez i Mark Entoni

Oni su pevali zajedno, glumili zajedno i zajedno podizali blizance. Čak su 2008. obnovili bračne zavete. Međutim, to im nije pomoglo da se ne razvedu dve godine kasnije, bez drame, ali iznenadno.

(FOTO) RUŠI REKORDE! 150.000 lajkova za JK, a nisu ni grudi ni guza!

Toni Parker i Eva Longorija

Tokom 2007. zvezda "Očajnih domaćica" udala se za čuvenog francuskog košarkaša, zvezdu NBA lige. Na ceremoniji venčanja imali su fenomenalan vatromet, a mediji su ih doživljavali kao idealan par. Tri godine kasnije, Toni ju je varao sa suprugom svog saigrača, a seksi prepiska ljubavnika osvanula je u medijima. Ponižena Eva je odmah podnela papire za razvod.

APfoto

Bili su vrlo čudan par. Ona bela kao Snežana, on crn kao noć. Sil je kao svoje prihvatio Hajdino dete iz veze sa čuvenim biznismenom Flavijom Brijatoreom. U braku su dobili i svoju decu. Nekoliko puta su se rastavljali i mirili, ali 2012. Hajdi je odlučila da stavi tačku na njihov brak i podnela je papire za razvod. Izgledalo je da su se umorili jedno od drugoga.

Tom Kruz i Kejti Holms

Tom je bio u ekstazi kad je stupio u brak sa Kejti. I ona je u početku davala sve od sebe da izgleda da su srećan par. Međutim, 2010. odlučila je da se razvede od glumca, priznavši da više nije mogla da izdrži pritiske Sajentološke crkve, čiji je Tom vrlo bitan član. Jedan od glavnih razloga bila je njena želja da ćerku Suri drži podalje od sajentologije. Šest godina kasnije nemaju nikakav kontakt, a Tom navodno uopšte ne viđa ćerku.

NOVI DETALJI RAZVODA VEKA! Anđa htela da se kreše i sa drugim muškarcima!

Ešton Kučer i Demi Mur

Njih dvoje su, uprkos razlici u godinama (ona je starija od njega 15 godina), bili jedan od najomiljenijih holivudskih parova. Pritom su delovali veoma stabilno. Na fotografijama koje su se pojavljivale u medijima uvek je izgledalo kao da se odlično zabavljaju i vole. Međutim, onda se pojavio trač da je Ešton prevario Demi u San Dijegu sa izvesnom Sarom Lil baš na dan njihove šeste godišnjice braka. Nakon toga, 2011. usledio je razvod. Ešton je kasnije izjavio da je za njega brak "nešto najteže na svetu".

APfoto

Gaj Riči i Madona

Madona i britanski reditelj Gaj Riči smuvali su se 2000. godine u Škotskoj. Par je u početku delovao vrlo skladno. Zajedno imaju dvoje dece - biološkog sina Roka i usvojenog Davida Banda. Razveli su se 2008. godine uz mnogo teških reči i uvreda. Riči je njihov brak čak nazvao sapunskom operom. Nedavno je njihov sin Roko odlučio da prosto zbriše od majke i ode da živi s ocem.

15
meseci proveli su u braku Džoni Dep i Amber Herd

Džoni Dep i Amber Herd

Nakon 15 meseci braka Amber je odlučila da se razvede, optužujući Depa da ju je tukao i zlostavljao. Njihov raskid bio je ružan i medijski izuzetno opširno propraćen. Jedni su bili na njenoj strani, dok su je drugi optuživali da samo želi da se dokopa suprugovog novca. Kako bi dokazala da joj novac nije važan, Amber je odlučila da sedam miliona dolara, koliko joj je pripalo nakon razvoda, donira u dobrotvorne svrhe. Dep joj je uzvratio tako što je novac direktno uplatio organizacijama koje je navela da će sponzorisati, izbegavši da se pare nađu u rukama njegove sada bivše supruge, zbog čega je ona bila izuzetno besna.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija