• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2017

09:27

ADEL SE IZLANULA: Imam tajni nalog na Tviteru, na kom pišem sve što mi padne na pamet!

Showbiz

ADEL SE IZLANULA: Imam tajni nalog na Tviteru, na kom pišem sve što mi padne na pamet!

Podeli vest

Britanska pop diva Adel, stekla je reputaciju najspontanije zvezde, koja s publikom voli da podeli interesantne detalji iz života

Tako je, na nedavnom koncertu u Australiji, otkrila da je izgovorila sudbonosno "da", dugogodišnjem partneru Sajmonu Koneckiju, a sada je fanovima otkrila još nešto.

Naime, Adel je publici otkrila da ima tajni Tviter nalog na kom piše apsolutno sve šta joj padne na pamet. Pevačica je najpre priznala da joj je zbog ranijih grešaka i pisanja raznih nedoličnih stvari oduzeta privilegija tvitovanja, a onda je dodala:

- Bila sam na Tviteru sinoć. Oni ne znaju da imam tajni nalog; sada ipak znaju jer sam se izlanula. A pod "oni", mislim na moj menadžmet. Često sam znala da napišem ili kažem nešto pogrešno, zbog čega mi je ukinuto pravo da koristim Tviter - rekla je Adel.

Adele je 2015. godine u jednom intervjuu otkrila kako sada izbegava da pijana piše komentare na ovoj društvenoj mreži, ali da je to i te kako radila kada se Tviter pojavio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija