• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: daily mail

13.06.2019

09:31

(FOTO) HIT NA INTERNETU! Bredli Kuper se provodi, Irina Šajk objavljuje fotke, a a bivši verenik Lejdi Gage joj LAJKUJE SLIKE!

Showbiz

(FOTO) HIT NA INTERNETU! Bredli Kuper se provodi, Irina Šajk objavljuje fotke, a a bivši verenik Lejdi Gage joj LAJKUJE SLIKE!

Podeli vest

Nakon pisanja medija o razlazu holivudskog glumca Bredlija Kupera i ruske manekenke Irine Šajk, pažnju javnosti ovih dana zaokuplja život ovog poznatog para

Posle prekida četvorogodišnje veze sa ruskom lepoticom, glumac je snimljen u prvom solo izlasku sa prijateljima, ispred jednog holivudskog noćnog kluba. 

Dok se on očigledno zabavlja u noćnom provodu i možda pokušava da zaboravi na probleme, Irina uživa u prirodnim lepotama Islanda, gde snima kampanju za jednu modnu kuću, čime se pohvalila na Instagramu. 



Bredli je u provod izašao u ležernom, opuštenom izdanju. Neimenovani izvor je za “Dejli mejl” potvrdio kako se glumac, zvezda filmova "Mamurluk" i "Zvezda je rođena" zadržao nekoliko sati u baru jednog noćnog kluba, nakon čega je otišao kući.

Dok je Bredli vreme provodio sa prijateljima, Irina je na snimanju zablistala i pokazala savršenu figuru.

Podsetimo, jedan od najlepših, sada već bivših, parova sveta prekinuo je četvorogodišnju vezu nakon što su se navodno emocionalno udaljili dok je on radio na snimanju filma "Zvezda je rođena" sa Ledi Gagom, što je potvrdio njima blizak izvor. 

- Pokušali su da spasu vezu, ali stvari su se između njih promenile. S obzirom na to da su svoj privatan život oduvek pokušavali da zadrže samo za sebe, samo je nekoliko njima bliskih ljudi znalo što se zapravo događa -  izjavio je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @intimissimiofficial

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jun 10, 2019 at 4:37pm PDT



O navodnoj vezi Bredlija i Gage počelo je da se priča nakon njihovog zajedničkog nastupa na ovogodišnjoj dodeli Oskara. 

U ljubavnu priču glumca i pevačice sada se umešao i bivši Gagin verenik, Kristijan Karino. On je lajkovao poslednju Irininu sliku na Instagramu, što nije promaklo javnosti. 

Da li je time nešto hteo da nam stavi do znanja, saznaćemo u nastavku ove ljubavne priče.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija