• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

15.07.2019

19:10

(FOTO) GLEDAJ U... Dok manekenka uživa u odmoru, svi PRIMEĆUJU SAMO DUDE!

Showbiz

(FOTO) GLEDAJ U... Dok manekenka uživa u odmoru, svi PRIMEĆUJU SAMO DUDE!

Podeli vest

Popularna manekenka, Krisi Tajgen, uživa na porodičnom putovanju, međutim sva pažnja je usmerena na njene zanosne obline i grudi koje gotovo da ispadaju iz preuskog kupaćeg kostima

Krisi Tajgen i njen suprug Džon Ledžend sa svoje dvoje dece i prijateljima trenutno letuju u Italiji i privlače pažnju gde god da se pojave. 

 

OD NJE BEŽE MUŠKARCI! Glumica 35 godina nije imala "sudar"



Sve oči su, prenose mediji, uprte u 33-godišnju manekenku i njene obline, tačnje grudi koje su bile u prvom planu u jednodelnom kupaćem kostimu koji je nosila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jul 6, 2019 at 2:13pm PDT

 

Slavnom paru, paparaci nisu dali mira čak ni na odmoru, a s obzirom da je izgledalo kao da će svakog trenutka njene grudi ispasti iz kupaćeg, nije ni čudo što su im disali za vratom, jedva čekajući da snime takav kadar. Međutim, do nezgode ipak nije došlo. 

NIKAD VIŠE SEKS I GRAD! Sad samo seks?



Krisi je, takođe, i na svom Instagram profilu objavila nekoliko izazovnih fotografija na kojima pozira u istim tim kupaćim kostimima, međutim na njima deluje daleko utegnutije nego na paparaco fotkama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jul 6, 2019 at 8:42am PDT

 

(VIDEO) REKETAŠKI SKANDAL TRESE MAKEDONIJU! Boki 13 i prijatelj uhapšeni zbog afere od 8 MILIONA EVRA, UMEŠAN I TUŽILAC!

Iako u svakom trenutku postoji šansa da iz njega nešto ispadne, Krisi se nije mnogo obazirala na to, dok je ponosno pozirala u dve poze.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jul 6, 2019 at 10:58am PDT

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija