• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

09.10.2019

08:23

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZBOG KOJEG JE KEVIN SPEJSI DOŠAO U BEOGRAD! Svi su mislili da je zbog glume, kad ono ...ŠOK!

Showbiz

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZBOG KOJEG JE KEVIN SPEJSI DOŠAO U BEOGRAD! Svi su mislili da je zbog glume, kad ono ...ŠOK!

Podeli vest

Glumac Kevin Spejsi je u Izraelu čuo da se jedan od najboljih martinija služi u našem hotelu, nakon čega je kupio kartu i uputio se u njemu nepoznatu zemlju

Slavni holivudski glumac Kevin Spejsi iznenada je pre tri dana došao u Beograd. Kako “Blic” saznaje, on u našoj zemlji nema poslovni angažman već je došao samo zato što je ne prethodnom putovanju čuo da se kod nas služi dobra žestina i ostala popularna pića.

Naša ekipa uslikala je glumca juče kada se vratio u hotel sa menadžerom Evanom Lovenstajnom, koji mu sve vreme pravi društvo, ali on nije želeo da daje izjave.

(FOTO) KEVIN SPEJSI IZAŠAO SA DEČKOM IZ BEOGRADSKOG HOTELA? Ovo je zgodni Evan koji se ne odvaja od poznatog glumca

- Ne, ne, ne želim ništa da govorim - rekao je glumac pre nego što je ušao u lift.

Njegov menadžer nam je samo kratko poručio da su jako umorni i da žele da se odmaraju, te da Spejsi neće davati izjave. Ipak, ono što je neverovatno u celoj priči o njegovom dolasku jeste razlog.

Foto: Insajder/marko đoković

- Pre dolaska u Beograd, Kevin je boravio u Izraelu. Od prijatelja je čuo da u jednom beogradskom hotelu služe najbolji martini na svetu. Pošto je to njegovo omiljeno piće, odlučio se da svrati u Srbiju i lično se uveri u tačnost te priče. On je i tako bio na odmoru i nije mu bilo bitno na koju će sledeću destinaciju otputovati - kaže izvor upućen u dolazak holivudskog glumca u Srbiju i dodaje:

- Nakon što je rezervisao najveći apartman u beogradskom hotelu za koji je čuo da služi taj martini, spakovao je kofere i kupio avionsku kartu. Ostalo je poznato jer on nije poput mnogih zvezda koje sa sobom vode obezbeđenje i pratnju, već je odmah po dolasku u Beograd krenuo da ga obilazi peške.

 

 

Kako saznajemo, nakon što je posetio Narodno pozorište, Kevin se sa Evanom preko Kalemegdana spustio do kule Nebojše i prošetao pored reke. Juče je iz hotela izašao u ranim jutarnjim satima, nastavo razgledanje grada i odigrao partiju tenisa. Nakon ručka u hotelu, ponovo su upustio u upoznavanje Beograda.

Foto: Insajder/marko đoković

- Kevin Spejsi će danas napustiti Srbiju, vraća se u Ameriku gde ga čekaju novi angažmani. Sasvim je sigurno da iz Srbije nosi lepe uspomene i ne bi nas iznenadilo da se vrati, sledeći put na duže vreme - dodaje  izvor.

Podsećanja radi, on je pravi dan svog boravka u Beogradu nenajavljeno došao u Narodno pozorište na probu predstave “San letnje noći”. Srpski glumci su bili oduševljeni i za “Blic” ispričali kako je sve izgledalo. Oni su ga tada pozvali i na premijeru, a on je obećao da će doći.

Holivudska zvezda posetila je u Beogradu i nekoliko galerija i izložbi u centru grada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija