• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.07.2016

07:00

Leto s agencijom BIG BLUE: Vulkanska strast Sicilije!

Ljubav

Leto s agencijom BIG BLUE: Vulkanska strast Sicilije!

Podeli vest

Sicilija je znana i kao ostrvo vulkana. Etna je još aktivna. Ali Sicilija je i nešto drugo. Konkretno, ostrvo sunca s nedirnutim plažama i sve bogatijom turističkom ponudom. Idealna je za one koji žele mir i tišinu

Lepe plaže i čisto more. Ljudi dobre naravi. Gostoprimljivi i šarmantni. Jednako je atraktivna i za turiste koje krasi znatiželja. Ostrvo kontrasta. Evropski gradovi i pitoreskna sela s navikama i običajima koji se vekovima ne menjaju. Nije tajna ni to da je Sicilija - tajnovita i mistična! Ostrvo čudesne prirode i zdrave medirteranske klime. Gradovi s „ličnim pečatom“ i živopisna sela su deo njene razglednice. Burna istorija i bogata kulturna baština nešto čime se ponosi. Takođe i činjenicom da je ostrvo na kojem su rođeni Empedoklo i Arhimed, političar Đovanio Falkone, Teokrit i barokni kompozitor Luiđi Pirandelo, autor opere Norma Alesandro Skarlati...Siciliju su posebnim kolorom osvetlili i proslavili njeno ime i mafijaški bosovi Vito Fero, Salvatore Đuliano, Bernardo Provenca...

U ovoletošnjim programima Agencije Big Blue su najatraktivnije destinacije najvećeg italijanskog ostrva u Sredozmenom moru.

Đardini Naksos je letovalište koje zadovoljava sve ukuse. U podnožju je Taormine, prve grčke kolonije iz 7. veka pre nove ere. Udobni hoteli, brojni restorani, diskoteke... Taormina je romantičan grad, jedno od najživopisnijih letovališta u Italiji. Bogata kulturana zaostavština je takođe njena osobenost. Letojani nudi mir provincijskog primorskog gradića sa dugim peščanim plažama. Obiluje restoranima i barovima, kafićima...Taormina Mare je možda najbliža onima s probirljivim ukusom. Oaza je najluksuznijih hotela i sadržaja za one koji na letovanju traže i nešto više.

Promo

Do ovog apsolutno posebnog dela Italije s Aencijom Big Blue možete avionom. Aranžamani su koncipirani na 11 dana s 10 noćenja. Polasci su (juli je rasprodat) avgustovski: 07.08 ; 17.08. i 27.08. Poslednji let u sezoni je 6.septembra.

Da leto(vanje) u ovom okruženju može biti nezaboravno dokaz su pažljivo odabrani hoteli za svačiji ukus i džep. Iz ponude izdvajamo...

Hotel Hellenia Yachting - 4* u mirnom kraju Đardini Naksosa, idealno je mesto za miran i opuštajući odmor pored mora. Nalazi se na prvoj liniji hotela do plaže Rekanat. Između ostalog, gostima je na raspolaganju i veliki spoljni bazen sa panoramskom terasom. Cena već od 665 evra.

Promo

San Pietro – 3* hotel se nalazi u Letojaniju, svega 20 minuta vožnje autobusom od Taormine. Od plaže ga deli ulica, koja je tokom letnje sezone zatvorena za saobraćaj i svako veče se pretvara u promenadu sa mnogobrojnim restoranima, kafeima i prodavnicama. Ova živopisna regija slike "Sicilije u malom". Usluga je na bazi polupansiona (doručak - švedski sto, večera - izbor od 3 glavna jela i  bife salata) a cena 565 evra 

Promo

Villa Esperia – 4*. Hotel ima privilegovan položaj u živopisnom zalivu Mazaro, 150 metara od žičare koja ga povezuje sa centrom Taormine. Plaža je udaljena oko 100 metara. U sastavu hotela su otvoreni bazen sa fantastičnim pogledom na zaliv, bar, terasa za sunčanje, bašta, garaža i restoran u kojem se služe tipična sicilijanska jela, kao i mediteranski specijaliteti. Uživaćete – cena od 615 evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija