• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernji list/Informer.rs

15.11.2016

17:33

HTELA JE DA ABORTIRA, ALI JOJ NISAM DOZVOLIO! Sada priča da je bila donatorka jajnih ćelija, a ne majka!

Ljubav

HTELA JE DA ABORTIRA, ALI JOJ NISAM DOZVOLIO! Sada priča da je bila donatorka jajnih ćelija, a ne majka!

Podeli vest

Korisnik jednog foruma koji je želeo da ostane anoniman odlučio je da podeli svoju ispovest o problemima sa kojima se suočava kao samohrani otac

Nismo bili u ozbiljnoj vezi kada je zatrudnela. Ona je želela da pobaci, ali ja to nisam mogao da dopustim. Nikada nije upoznala našeg sina. Posle rođenja nije želela ni da ga vidi.

Na sudu smo odlučili  o starateljstvu koje je u potpunosti pripalo meni. Jedina veza sa njom je njeno ime na njegovoj krštenici. Ona nema prava da ga posećuje ili donosi bilo kakve odluke vezane za njega, Uprkos odredbi suda o alimentaciji nikada nije dala ni dinara.

ISPOVEST PORNO ZVEZDE: Ovo je najčudnija scena koja mi se desila na snimanju!

Rekla mi je da joj ne bi smetalo da oženim neku koja bi to dete usvojila. Svoje dete odgajam samostalno već 18 meseci, a on nikada nije upoznao svoju majku. Nemam čak ni njenu sliku.

Iako volim svog sina, na neki način mu zameram. Moja porodica mi pomaže većinu vremena, i iako ga nikada ne bih zanemarino stalno sam iscrpljen.

Na sudu sam zatražio zajedničko starateljstvo, ali zbog toga što je majka želela da abortira i zato što smo sklopili takav dogovor sud sada ne može da promeni presudu.

ISPOVEST PRELJUBNICE: Uživam u divljem seksu sa ljubavnikom, dok me dosadni muž čeka kod kuće!

Majku svoga sina nisam video duže od godinu dana, a poslednje što sam o njoj čuo jeste da je išla na uklanjanje viška kože sa stomaka i lasersko uklanjanje strija i da je počela da ide u teretanu.

Ono što me je najviše šokiralo jeste njena izjava da je ona samo bila donatorka jajnih ćelija, ali da nikako nije majka.

Mnogi su ga osudili da nije pravedan jer je majka deteta želela da abortira, a rodila jedino jer je on tako želeo.

KOLEGE SU ME POSMATRALE KAO SEKSUALNI OBJEKAT! Nazvali su me biciklom i rekli da bi se rado provozali!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cica

pre 7 godina

Zameraju mu?!Takvih zenskih je sve vise!E da je neki sa debelim kontom-rodile bi i da ih taj tera da abortiraju i neko vreme bi cak i glumile majku!A alimentacije?!Sticajem zivotnih okolnosti dobro poznajrm svonu zemlju!U zapadnoj Srbiji na primer je toliko njih otislo i nikada se nije osvrnulo da je to frapantno,decu naravno uz oceve zdusno odgajaju babe i dede,a kada bi neko uspeo da natera da plate sve godine bez alimentacije-vratili bi smo sav dug!I preteklo bi uo budzetu!Neke mozda i nisu imale odakle,ali nikada ni one koje su vani i sjajno zaradjuju!

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija