• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net informer.rs

17.12.2017

13:38

DRŽIMO VAM FIGE: Novogodišnje odluke vašeg horoskopskog znaka!

Ljubav

DRŽIMO VAM FIGE: Novogodišnje odluke vašeg horoskopskog znaka!

Podeli vest

Nova 2018. se bliži. Evo i nekoliko novogodišnjih odluka koje bi svaki horoskopski znak trebalo da usvoji

Ovan 

Više obraćajte pažnju na sve oko sebe, na trošenje novca i završavajte sve ono što ste započeli. Manje budite zahtevni i svađalački nastrojeni. 

Bik 

Trudite se da usvajate nove stvari i promene, imajte više samopouzdanja i slušajte ljude oko sebe. Manje se koristite izgovorima i nemojte previše da se samosažaljevate. 

NE ZAMERAJTE IM SE: Ovaj znak je “najotrovniji” i uvek je spreman na osvetu!



Blizanci 

Više se fokusirajte na kvalitet zadataka koje izvršavate i slobodno dopustite ljudima da vam se približe. Manje osuđujte druge oko sebe i ne izbacujte ih tako lako iz života. 

Rak 

Naučite da prihvatite stvari koje ne možete da promenite i budite optimističniji. Manje se namećite i prestanite da se opterećujete time šta drugi rade. 

stocksnap.io

Lav 

Više verujte u svoje sposobnosti i naučite da se klonite loših uticaja. Manje se brinite jer ćete tako često sebi nabijati stres. 

Devica 

Više se verbalno izražavajte i hvatajte u koštac s poslom koji radite. Manje kontrolišite stvari na koje ne možete da utičete. 

ZNAČI, TEBRA... OVO JE ZEMUNSKI HOROSKOP: Proverite da li ste prangija, dizelaš ili robija!

Vaga 

Više se fokusirajte na rešavanja sopstvenih problema i situacija jer ih često stavljate u drugi plan. Nemojte se plašiti da kažete ’ne’. 

Škorpija 

Morate imati više razumevanja pre nego što donesete drastičnu odluku. Trudite se da budete otvoreniji kada su vaši problemi u pitanju, tako će vam pre neko pomoći. 

stocksnap.io

Strelac 

Više se obazirite na tuđa osećanja (vi se brinete o ljudima, ali imate problem da to pokažete). Pokušajte da ne budte previše grubi iskazujući svoj stav. 

Jarac 

Pokušajte da zaboravite na povređena osećanja, biće vam bolje na duge staze. Manje sumnjajte u sebe i nemojte se plašiti da će svi da vas povrede.

NAJBOLJI PARTNERI! Ovi horoskopski znaci će svoju ženu držati k'o malo vode na dlanu!

 

Vodolija 

Slobodno prihvatite pomoć kad vam je potrebna, posebno od voljenih. Manje prkosite ljudima kada ne može da bude onako kako vi želite. 

Ribe 

Pokušajte da budete strpljivi kada vas drugi ne razumeju. Manje se plašite samoće, oni kojima značite će uvek biti tu za vas.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija