• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

01.08.2019

12:53

(HOT FOTO) NOVE PRIVATNE FOTKE ČEDE I NJEGOVE SUPRUGE! Vaćare se kao NAPALJENI KLINCI, njoj se SVE VIDI!

Ljubav

(HOT FOTO) NOVE PRIVATNE FOTKE ČEDE I NJEGOVE SUPRUGE! Vaćare se kao NAPALJENI KLINCI, njoj se SVE VIDI!

Podeli vest

Bračni par uživa na letovanju i provodi se za sve pare

Lider LDP Čedomir Jovanović, aktivan je na društvenim mrežama, gde sa pratiocima deli detalje iz njegovog privatnog života, a novi snimci na kojima zavodljivo pleše sa suprugom Jelenom izazvali su lavinu komentara na Instagramu.

Jovanović je prvo na ovoj društvenoj mreži objavio snimak na kojem njegova supruga Jelena i on zavodljivo plešu i maze se, dok pevuše čuveni hit Olivera Dragojevića "Kad mi dođeš ti".

Foto: Instagram/printscreen

Danas, samo nekoliko dana kasnije, javnost je ponovo imala priliku da zaviri u intimu političara i njegove supruge.

Čeda i Jelena su ovoga puta zavodljivo plesali i pevali "Nije meni nikad dosta, tvojih ruku, tvoga tila..."

Njegovi pratioci primetili su da se Jeleni u kupaćem ocrtavaju bradavice, a političar je u jednom trenutku, kao da na svetu postoje samo njih dvoje i da snimak neće ugledati svetlost dana, Jelenu krenuo da dodiruje po grudima.

- Ja to zovem ljubav - napisao je kratko lider LDP uz objavu, ne skrivajući da je i posle toliko godina braka i dalje zaljubljen u svoju prelepu suprugu.

Međutim, ono što je bacilo senku na video koji je Jovanović postavio sa letovanja su komentari na kojima je nazvan "folirantom", a čitav čin "vulgarnošću" koja "ne priliči ljudima u tim godinama".

Čedu su "počastili" komentarima da se napio, da je snimak isceniran, itd, itd.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Robert

pre 4 godine

Lep par , i zasto da ne? Lepo je sto se vole? Kome to smeta? Ne biju se, vole se! A ne izgledaju strasno ruzno kao 99 posto politicara.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija