• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vogue/informer.rs

05.10.2019

15:19

(VIDEO) UČITE OD MAJSTORA! Poželećete da ste ranije znali ovaj bjuti trik Džesike Albe!

Ljubav

(VIDEO) UČITE OD MAJSTORA! Poželećete da ste ranije znali ovaj bjuti trik Džesike Albe!

Podeli vest

Ako bismo nekoga rado pitali za bjuti savet, onda bi to definitivno bila prelepa Džesika Alba...

Iako ima 38 godina, ona je, čini se, pronašla tajni izvor mladosti jer izgleda isto kao u dvadesetim. Njena bjuti rutina sastoji se isključivo od prirodnih proizvoda, ali i posebnih trikova od kojih je neke naučila od svoje majke.

SVE ŽENE IH PRAVE! Greške u jutarnjoj rutini zbog kojih izgledate 10 godina starije!


Upravo je jedan takav podelila s britanskim Vogom. Naime, objasnila je da pre nanošenja maskare uvek koristi prajmer za nju kako bi što duže ostala na trepavicama, prenosi index.hr. Ono što je posebno, zapravo je način na koji ona nanosi maskaru na trepavice.

 

 


- Doslovno trepćem na četkicu od maskare umesto da je povlačim od korena trepavica ka vrhovima - otkrila je Džesika.

 

 

 

 


Tvrdi da takav način nanošenja maskare savršeno prekrije svaku dlaku proizvodom bez zadržavanja viška proizvoda. Istakla je kako maskaru koristi na dnevnoj bazi jer smatra da ljudi najpre primete oči sagovornika i da su upravo oči deo lica oko kojeg se najviše trebate potruditi kada je u pitanju šminkanje.

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija