• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

26.05.2020

13:20

TRIK DA KROMPIR NE PROKLIJA TOKOM DUŽEG STAJANJA! Samo stavite ovo u kesu sa njim i ne brinite!

Ljubav

TRIK DA KROMPIR NE PROKLIJA TOKOM DUŽEG STAJANJA! Samo stavite ovo u kesu sa njim i ne brinite!

Podeli vest

Krompir je na srpskoj trpezi izuzetno zastupljena namirnica, koju spremamo gotovo uz sva jela

Zbog toga ga često kupujemo u većim količinama, ali kupimo puno, aduže stoji, tu je rizik da krompir tokom stajanja proklija.

ODMRZNUTO MESO možete ponovo da zamrznete, ali obavezno sledite ova pravila

Poznato je da proklijali krompir nije dobar za jelo, odnosno za zdravlje, pa vam predstavljamo najjednostavniji mogući način da to sprečite.

Foto: Pixabay

Sve što treba da uradite jeste da u kesu ili gajbicu u kojoj vam krompir stoji stavite jednu jabuku i krompir će ostati savršen.

Dodatni savet: Krompir je najbolje čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VEČITA DILEMA! Evo šta da radite s proklijalim krompirom
Ljubav

VEČITA DILEMA! Evo šta da radite s proklijalim krompirom

Uveliko je počela sezona mladog krompira, ali u mnogim domaćinstvima ima još dosta zaliha onog prošlogodišnjeg koji je još u sasvim dobrom stanju. Taj krompir bez ikakve bojazni može da se koristi u ishrani, ali kad počne da klija (što se sada dešava zbog više temperature napolju), stvari nisu baš tako jednostavne

08.05.2020

12:40

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija