• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

26.08.2020

23:04

NOĆAS OBUJTE MOKRE ČARAPE! Posle nekoliko minuta primetićete OVU PROMENU, a sutra ćete biti VEDRI I NASMEJANI - evo zašto!

Ljubav

NOĆAS OBUJTE MOKRE ČARAPE! Posle nekoliko minuta primetićete OVU PROMENU, a sutra ćete biti VEDRI I NASMEJANI - evo zašto!

Podeli vest

Problemi sa nesanicom mogu život učiniti teškim i od svake životne navike napraviti ozbiljan problem

Nesanica je postala hronična bolest savremenog čoveka. Uzrokuju je brojni faktori, poput stresa, celodnevnog gledanja u ekrane kompjutera i pametih uređaja i ubrzan način života. I dok mnogi posežu za lekovima za spavanje, postoji jedan jednostavan trik koji će vam olakšati život.

Nesanicu često uzrokuju hladne noge, a njih možete ugrejati hladnim čarapama.

Jednostavno je. Nesanica se može izlečiti samo sa parom mokrih čarapa, navode autori knjige "Health20" Aleks Flekstejn i Roen Veismen.

Foto: Shutterstock

Potrebno je da samo pre odlaska u krevet navučete čarape koje ste prethodno umočili u hladnu vodu. Potom navucite par suvih vunenih čarapa preko mokrih. Konačno obmotajte stopala peškirom i lezite u krevet.

Ovakvim tretmanom, hladne i mokre čarape stimulišu cirkulaciju krvi i usmeravaju je prema stopalima. Stopala se na taj način zagrevaju i pomažu osobi da brže zaspi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Obrnuto

pre 3 godine

Kod mene obrnuto, znachi nije ovo sto pisete pravilo. Meni su noge stalno vrele, a vrlo lose spavam i leti i zimi. Ovoga leta sam ukljucio ventilator, koji mi hladi otkrivene noge (od listova do malog prsta i tek tada nekako zaspim, mada non-stop pomeram noge i trazim hladnije mesto. Pisali ste zasto pojedine osobe nocu nehotice izbace noge ispod pokrivaca i to se slazem. Prilikom utonjavanja u san, snizava se temperatura tela i tako preko nogu "izbacujemo visak".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija